5-те най-секси видеа на Лени Кравиц

Настройваме те за големия концерт с пет видеа от любимото ни момче Лени, а най-хубавото предстои през май.

0 коментара Сподели:

Да, всички го обичаме и нямаме търпение да го видим на живо на 4 май, събота, в столичната Арена Армеец. Лени Кравиц е от момчетата, които носят онзи бохо шик, на който ама никак не можем да се наситим. Влюбени сме в музиката му, в бижутата му, в косата и цялата визия. Като фотограф той също се представя изключително добре, а напоследък въртим на рипийт цялата му дискография с определен превес на едни стари, но златни хитове. Ето защо специално селектирахме пет от най-секси видеата му,

а на теб оставяме да си избереш любимец, преди голямото шоу на 4 май в зала Арена Армеец.

Ако още не си си взел билет – не се бави или участвай в играта на Tuborg, за да си спечелиш билет и то не обикновен, а за терена точно пред сцената (разказваме как по-долу в текста) и не забравяй, че подходящото питие към концерта е задължително. 

Dancin' Til Dawn

Започваме с нещо, написано точно преди 10 години, и признаваме си, основната причина да го сложим тук е, защото Лени лежи в едно легло гол до кръста, което е достатъчен мотив да харесваме парчето. Dancin' Til Dawn е третият сингъл, написан от Кравиц за осмия му студиен албум It is Time for Love Revolution. Видеото излиза в края на октомври 2008 г., а ако си го позабравил – пускай смело.

Again

Може би едно от най-емблематичните му парчета, които ние, да си признаем, сме слушали и в силно парти настроение, и след много тежки любовни драми. Във видеото може да поспорим дали Лени е по-секси или невероятният модел, която играе случайно срещната сервитьорка, но по-важното е, че сингълът печели на Кравиц награда „Грами“ през 2001 г. И да! – той показва много от себе си в парчето, което е само допълнителен бонус за нашите очи.

I Belong To You

Който не се е събличал, обличал, целувал или ставал от определени легла на това парче, моля да вдигне ръка. I Belong To You е част от петия студиен албум „5“ на Кравиц и е с рождена дата далечната 1998 г. Въпреки това парчето и мокрият по бяла риза Лени във водите на океана са толкова емблематични и до днес, че сме сигурни, че няма човек, който да не разпознае песента още от първите акорди. Класиките определено са секси, когато изглеждат така.

Sex

Честно да си признаем, видеото на това парче не ни впечатлява много, но виж – текстът е нещо, което определено бихме искали да чуваме често, и то точно от устата на господин Кравиц. Във видеото Лени е само по кожено сако и очила, което донякъде компенсира забележките ни към всичко останало.

The Pleasure and the Pain

За финал си оставяме и най-сладкото. The Pleasure and the Pain е едно от любимите ни парчета и видеа на Лени. Харесваме музиката, лириката и го харесваме в ролята на това влюбено момче с мотора, което има една огнена връзка. Няма как след това видео да не ти се прииска да си точно онова момиче, което споделя с него пътуванията, турнетата, хотелските стаи, скандалите и сдобряванията. Красота по всички линии, а за още, но на живо – не забравяй – 4 май, зала Арена Армеец.

До 2-ри май можеш да участваш в играта на Tuborg за спечелване на билет за концерта на Лени Кравиц в Арена Армеец. За да се включиш, трябва да регистрираш кода, който ще намериш под капачката на Туборг 500 мл бутилка, в сайта тук. Освен за билет за концерта можеш да участваш и за спечелването на Bluetooth слушалки, а ако откриеш символ кен под капачката, можеш веднага да вземеш награда Туборг кен 500 мл. Повече информация за кампанията ще откриеш на сайта tuborg.bg.

За още от нашето момче Лени – виж 10 от задължителните му парчета за гледане и слушане.

Или мини рязко на българска музикална вълна с 10 български песни, които не са съвсем наши.

За останалото от града и музиката ни последвай в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *