Музикален съпровод: Част 3

Съботни музики от къщата на Go Guide

0 коментара Сподели:

Въпреки че съм на морска сватба далеч от офиса, искам да затворя цикъла от летни парчета с това, което най-често съм въртял през последните месеци. Ancora tu на Roisin Murphy. Обичам я тази жена. И още една, две… максимум. Помня я още от първото й идване в България. Винаги е носела супер енергия и харизма. Черешката на тортата е италианският текст, който дори и без превод ме разтапя. Гледайки морето, цъкам в сърча на spotify и пускам отново. Беше хубаво лято. <3

Защото след цяла седмица по гръцките острови е време да се върна към себе си. Довечера сме на Reworks, а от всички замесени артисти най-голям фен съм на Mano Le Tough. Слушай сетовете му от Boiler Room и Dekmantel и ще разбереш нетърпението ми.

Цяла седмица съм на вълна Travis Scott, малко Kendrick и много goosebumps. Чудех се дали Pornography не е моят трак, но Goosebumps ми е специален подарък. Пък и винаги е по-добре да избереш тръпките пред порнографията. 😉
П.С. Ако си скипнал на Плами трака, все още не е късно да се пристрастиш!

След като пуснаха сингъла от предстоящия им албум Walls, веднага ми стана фейвърит, а след като тази седмица излезе и клипът към него (режисьорът е мега луд, казва се Dimitri Basil), не спирам да го слушам. Очаквам го този албум следващия месец. Иначе е много звучно, пускайте на макс в метрото.

С този трак казвам „чао“ на лятото и се настройвам за новия клубен сезон.

Понеже е работен ден и няма да ми се получи преходът до Черни връх, реших, че ще се спасявам с David August. Слушайки това парче, си представям как съм на някой планински връх и гледам необятната красота, откриваща се пред мен. Далеч от ежедневните битовизми, далеч от суетата на града. Ако затвориш очи, можеш да видиш дори сърни на фона на ален залез.

Ако искаш денят ти да е хубав, само си го пускаш сутрин, като станеш.

 

 

 

 

 

Виж какво слушахме миналата седмица.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *