Джин, ягоди, пънк и един много розов живот

Свободата да гледаш света през розови очила

0 коментара Сподели:

Лошо ли е да гледаш живота през розови очила? В света, в който живеем, това се смята за проява на лош вкус. Само че когато всичко останало покрай теб е сиво и скучно, е за предпочитане да си на розова вълна. Особено когато този цвят крещи "милениал". И защото розовото е извън правилата на ежедневието, това го прави пò пънк от всякога.

Нашите приятели от Beefeater са тук с новата си серия Beefeater Pink, за да ни покажат, че никак не е лошо животът ти да е розов.

Напротив – препоръчително е чашата ти също да прелива от този цвят. Те добре разбират, че това да си цветен в скуката е абсолютната форма на свобода. Затова и ни предлагат новия си джин, с който да отпием от модерния пънк, който носи розовото.

Те обаче не спират дотук в желанието си да пречупят света през призмата на свободата. Затова решават, че ще променят облика на онази част от страната, която е една идея по-мрачна, защото ѝ липсва младост. Къде отиват ли? Във възможно най-сладко звучащите села в България – Розово и Ягода. А как ще променят сивотата?

Типично по пънкарски – с графити. 

Огромна и сочна ягода с лондонски привкус и ярко PINK на стената. Това са нещата, които всеки уважаващ се инстаграмър иска да щракне и да има в профила си. Именно това са и графитите, които вдъхват живот в Розово и Ягода. С помощта на съвети от инфлуенсъри и работата на графити артисти от Лондон Beefeater успяха да изрисуват възможното най-розовото в казанлъшките села. Нещо повече – гигантската ягода и искрящото PINK вече са качени в едни от най-големите онлайн туристически платформи. Така не само местните могат да се радват на подаръка си от Beefeater, но и повече хора ще се отбиват там, за да видят графитите. 

Розовия свят на Beefeater откриваме в уникалния джин, който ни предлагат. За да бъде още по-сладко, в социалните им профили може да намерите различни коктейли, с които да оцветите ежедневието си. А да бъдеш цветен днес е висша форма на пънк. Особено когато направиш като Beefeater и избереш животът ти да е в цвят розово.

Вино наръчник за отлагане на днешната работа за утре.

Ето и някои tips & tricks за шампанското.

Търсиш градско вдъхновение? Намери го в нашия Instagram.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *