4 техно-глезтоии, които ще направят пътешествията още по-приятни

Задължителните джаджи за всяка кола

0 коментара Сподели:

Краят на топлите летни дни не означава, че трябва да слагаш край и на пътешествията с приятели и любими хора. Може да превърнеш есенните и зимни уикенди в презареждащи разходки сред природата или сред непозната градска или пасторална среда. А какво по-хубаво от това да дадеш своя принос за веселото и приятно изкарване на цялата група по време на пътуването. Виж някои идеи, с които да се погрижиш за свежото настроение на компанията и да направиш импровизираната екскурзия още по-запомняща се и забавна.

Bluetooth колонка
Пътуваш си в колата към следващата уикенд дестинация с приятели, слушате музика по радиото, пеете си любимите песни, но изведнъж радиото губи обхват. Разбира се, все някои от компанията има музика на телефона си, с която да спасите car party-то, но звукът не е достатъчно силен, за да постигнете същото ниво на забавление. Тук се намесваш ти и спасяваш положението с една портативна колонка, която връща всеобщото оживление в колата. Разбира се, колонката може да намери приложение и при музикалното оформление на вечернoто събиране около масата или за фон на разходка в гората.

Зарядно за телефон за автомобил
Многото разговори, включената навигация или музика обещават по-висок разход на батерията на смартфона или таблета, затова е добре да предвидиш и зарядно, в което могат да се включат поне две портативни устройства. Така, потокът от нужна информация, музика и забавления по време на път никога няма да спира.

Дрон
Груповите снимки от пътешествия с приятели са класика, а селфитата вече не са нищо ново. За повече иновативност и уникални спомени, можеш да изненадаш компанията с малък дрон с камера. Така ще можете да заснемете ефектно и от всички страни уникалните места и атмосферата, която само вие можете да си създадете. Ако пък компанията скучае, може да разчупите обстановката с едно кратко състезание по управление на дрон.    

Универсален USB адаптер
Добре е да разполагаш с допълнителен източник на енергия за всичките умни уреди, които използваш в автомобила за твоето пътешествие. Например, универсалният USB адаптер е алтернативен източник на енергия за всичките смарт джаджи в колата. Той може да бъде до толкова универсален, че да зареждаш дори и батериите на фотоапарата, докато пътувате.

Повече идеи за малки и големи изненади за теб и твоите любими хора можеш да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Обменяй точки за продукти от кафе до LED телевизор.

Използвай малките точки за нещата, които имат голямо значение за теб.

Още три джаджи, които искаме непременно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *