Жените ми го говорят

Българското издание на TEDWomen ще се случи за четвърти път у нас

0 коментара Сподели:

Тези дни явно е особено популярна темата за момичетата и тяхната роля като творци и двигатели на промяна. И след като ти разкрихме какви може да ги върши всяка мацка, която не я е страх от мишки, е ред да ти споделим следващото голямо събитие, посветено на независимите жени.

На 29 октомври за четвърта година в България ще се състои TEDxMladostWomen, като тазгодишният акцент на еманципираното общество е Време.

Подбрани говорители от различни сфери ще говорят за времето, мястото на жените в него и как преминаваме през него.

Здравето, осиновяването, стресът, родителството, лутанията на съвременната жена също ще са част от темите, по които ще разискват лекторите на TEDxMladostWomen.

А те са наистина респектираща селекция, сред която държим да отбележим имената на Екатерина Михайлова, която е Chief Technical Officer (CTO) на Majio – технологичен start-up, който се занимава с изкуствен интелект; Миролюба Бенатова, която няма нужда от представяне; Мила Михова – оперната певица с писателски наклонности; двете майки, вече вдигнали ръце, Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова с общо четири деца и един блог зад гърба си, който през 2016 доби особена популярност сред родителите. Освен тях на червената точка ще застанат още Илона Нешкова и Йоана Станчева, Фани Давидова, Албена Тодорова, Марта Вачкова, Димитринка Борисова и Детелина Стаменова.

Силата на женските слабости ще превземе пространството на ДНК. Билетите за събитието бяха изкупени онлайн само за броени часове след обявяването му, но всеки заинтересован може да следи на живо онлайн фийда в Twitter в деня на събитието: https://twitter.com/TEDxMladostWomen.

Кои са противоречивите порядки на едно добро момиче?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *