Какво искат жените от един мъж

Недостижимите висоти и идеали в женската психика

0 коментара Сподели:

От момента, в който влиза в пубертета, до момента, в който влиза в гроба , въпросът „Какво искат жените от хората?” неминуемо тормози съзнанието на всеки хетеросексуален мъж. Откакто жената не е само машина за раждане, разширение за леглото или кухненски робот, а и осми март, еманципация, обувки, „яката дупара” и още някакви други неща, знайни и незнайни мъже са изписали тонове разсъждения по темата, с различна степен на прозорливост.

Разбира се, винаги можем да попитаме една жена какво иска,

и да установим от първо лице, че и тя няма ни най-малка представа, обаче истината е, че става ли въпрос за женски желания, най-добре може да се съди от погледа на мъжа. Тези желания, както ще видите, нито са твърде големи, нито неоправдани, нито пък има причина която и да е жена да не ги изисква. Та ето какво искат жените от един мъж:

ОТНОСНО ВЪНШНИЯ ВИД

Първо. Жените никак не обичат ниски мъже, затова никога недей да си нисък. Ако все пак си нисък, да знаеш, че се налага да се потрудиш трикратно повече, за да свалиш една жена. Казано с други думи, ако си нисък, единственият ти шанс е да си хиперактивен като Рафи, който се върти около тях, като да има батерии „Дюрасел“ в задника. Високият мъж също не е предпочитан от жените. Недей да си прекалено висок, защото ще приличаш на закачалка и освен да й държиш якето, едва ли жената ще те използва за друго, а и трябва да смята колко високи токчета да си сложи, за да не изглежда като първокласничка. Така че забрави да си висок. Средният ръст пък е прекалено обикновен, а обикновените никой не ги обича, жените също.

Виж повече: Разходка по стъпките на фитнес гурутата

По принцип жените се кефят на sixpack, с изключение на онези от тях, които не се кефят и смятат, че плочки на корема изглежда „твърде грубо”. В крайна сметка те не искат някаква икебана, която яде само овесени ядки в обезмаслено мляко и осем часа дневно прекарва във фитнеса и недай си боже, си прави повече селфита от нея.

Ако си дебел или безформен, най-добре да имаш пари, макар че и това невинаги помага.

Ако си смяташ, че брадата ти е коз, трябва да помислиш пак. За жените тридневната брада би стояла секси, ако е на лицето на Джъстин Тимбърлейк, не на твоето. На тебе не ти отива и приличаш на квартален пияница от Дружба 2. Гладко обръснатото лице пък не е никак мъжествено, а жените си падат по Мъже. Ако имаш прекалено дълга брада, ще очаква да пееш „Многая лета” или да носиш кожено яке, което не си свалял от поне 2 години, т.е. леко нехигиенично й идва, а пък да си пуснеш мустаци въобще и не помисляй, защото така ще приличаш на покойния й прадядо Герасим от Котел. Просто избягвай тези изброени неща и ще изглеждаш добре в очите й.

СПОСОБНОСТИ И ИНТЕРЕСИ

Жените искат сръчни и инициативни мъже. Такива, които поправят бойлера с фазомер в устата, докато с дясната ръка държат чук, а с лявата сменят маслото на колата. Обаче, ако само това правиш, може да решат, че си прост. Никога не изглеждай прост, жените не харесват сурови и недодялани мъже, за които цялата прочетена литература се простира до буква „Е” на буквара и няколко шернати във Фейсбук статии от blitz. Затова освен двете заети ръце на мъжете им е нужна и трета ръка, която по време на ремонта на бойлера и смяната на маслото ще държи стихосбирка на Августин Господинов, докато от радиото звучи Петата симфония на Бетовен.

Забрави за разхвърлянето. Жените ценят мъже, които не правят кочина в апартамента, гладят белите си ризи и панталоните с „ръб”, а употребените презервативи завиват в кърпичка и внимателно ги пускат в кошчето, вместо да ги хвърлят през прозореца. Обаче в същото време добре е да си хулиган или ултрас, който не обяснява на жените защо след душ банята изглежда като да са били в нея половината от постоянните членове на фракцията София-запад.

Също така жените не харесват да си пред компютъра по цял ден, все едно си някакъв хардуер,

а искат и да излизаш от къщи, ама като излизаш да не се срещаш със старите ти приятели, защото те са безделници и комарджии и само се наливат с алкохол. По-добре е да излизате на среща с нейния гей приятел и неговият приятел, също гей. Жената, разбира се, трябва да се вижда със старите си приятелки и очаква да излизаш от стаята, когато те дойдат.

ОТНОШЕНИЯ КЪМ НЕЯ

Жената се чувства истинска жена, когато мъжът й обяснява защо не е разумно да се дърпа ръчната спирачка, когато си с висока скорост, и правилото за засадата, нищо че вече осемстотин пъти са й обяснявани. От една страна, тя иска мъжът й да има собствено Аз, но, от друга, изисква пълно внимание, когато разказва как тази курва Кристина си е купила същите обувки, как майка й влиза в менопауза или как в Кауфланд са пуснали промоция и можеш да вземеш 3 душ-гела на цената на 2.

Виж повече: Накарай ме да ми пука. Иначе ме губиш 

Жените искат способен „ловец”, който да може да подсигурява хляба и почивката на Халкидики през лятото, който не говори за работата и проблемите си и води жена си на изискани вечери в заведения, където салата „Цезар“ струва повече от мигач за Фиат Пунто. Въпреки това жените искат мъжете да бъдат космополитни европейци, които ще оценят тяхната нужда от финансова независимост и всички останали форми на еманципация, като неепилирани крака и гледане на Гала и риалити предавания. Иначе казано, мъжът трябва хем да я гали нежно, хем в същото време да е готов да извади сливиците на всеки, който си позволи да гледа избраницата му.

Може да се каже, че в силно синтезиран вид това искат жените от всеки мъж. Да, само това. Както и да го въртиш, задникът ти винаги е отзад, затова го почеши демонстративно, сложи си краката на стола, отвори си биричка и си пусни мач. За жените така или иначе нищо не е достатъчно добро.

Никога няма да имаш достатъчно голямо сърце, душа, пенис или заплата…

А ако пък случайно ги имаш, никога няма да изглеждаш като Калин Врачански, а ако си Калин Врачански, който чете това, защото не пропуска нито една статия на Go Guide, то, Калине,никога няма да си като Брад Пит. А Брад Пит… сигурен съм, че и той пърди понякога.

Напредъкът в отношенията се буди рошав

Бъди и ти красива не само за него – виж как да го постигнеш с лекота

Къде да я заведеш на среща? Виж в нашия Instagram

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *