Модерна приказка за пораснали принцове и принцеси

Покани приятел и спечели два билета за „Жан и Беатрис“ в Театър Българска Армия

0 коментара Сподели:

Февруари е вино и обич. Театър и муза. Февруари не бива да е месец само на влюбените. Трябва да е на мен и теб. На търсещите. На онези, чието сърце се оглежда за нечие друго.

В месеца на любовта двама самотници се срещат в големия град. „Жан и Беатрис“. Докосват  и съдбите си на сцена-клуб МаксиМ на 7 и 8 февруари от 19:30ч. в театър „Българска армия“. Една модерна приказка за пораснали принцове и принцеси, които все още търсят себе си, любимия си. Постановка за онези, които си задават въпроси и не се страхуват да получат отговорите.

Своите отговори можеш да получиш и ти, а ние подаряваме два билета за постановката на 23 февруари. Драсни ни в коментар с кого искаш да отидеш и го тагни. Теглим късметлията на 7 февруари!

Красивата Елена Петрова влиза в ролята на Беатрис, а Иван Радоев е самотният Жан. Приказка за любовна среща, вълнение и богатство.

Тези двамата са като всички нас. Самотни и борещи се с ежедневието, с големия град, агресията, лъжата. Къде сме всички ние и колко сме реални? Какво стои зад гърба на истината? А пред лицето на лъжата?

Бойко Илиев режисира съвременната приказка за принцесата, чието сърце обиква за пръв път. Нина Пашова се заема със сценографията и костюмите, а Камен Иванов стои зад сцениччната пластика.

Можеш да гледаш представлението и на 23 и 27 февруари.

Виж как можеш да спечелиш и култовите EQT маратонки от adidas!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *