Колата, която се превърна в DJ пулт

Изстрелваме се високо горе с мултифункционалния Volkswagen up! и ранно Св. Валентин парти с DAYO & Falshimento

0 коментара Сподели:

Целият шум, вдигнал се  напоследък около pop-up културата  в цяла Европа, от време на време се отбива и в България. Подобни събития са особено вълнуващи, защото няма време да ти омръзнат, а и появата им винаги е свързана с консумацията на нечия креативност и почерпки, ако планетите са се наредели благоприятно.

Виновен за последното pop-up явление е големият малък Volkswagen up!, който  на 7 февруари ще паркира в Бар Петък. Седмица по-рано ще празнуваме Свети Валентин – без розови балони, бонбони и сладникави блусове. За музиката ще се погрижат и  DAYO и Falshimento.

Стартът е в 20:00 с DAYO, който ще ни отнесе с хип-хоп импровизации на живо, миксирани с тромбон.

Falshimento пускат селекцията за секс в 22:00, и то не къде да е, а зад пулта на Volkswagen up! с озвучителна система by Dr.Dre.

И за тези, които още не са разбрали, суперсилата на Volkswagen up! е способността му да се модифицира.

Благодарение на нея вече е бил най-малкият фризьорски салон, който приюти майсторлъка на Гого. Беше и най-малкото автокино. Превърна се и на най-малката рали писта, на която Васил Жеков  дрифти с над тридесет малки лоши момчета на борда на turbo up! Следващата му трансформация беше в улична библиотека с книгите на невероятно смешния млад автор Никола Крумов.

Volkswagen up! е  точно в десетката на желанията ни и чакаме с нетърпениепоредното му превъплъщение в Бар Петък. На събитието ще присъства версията up! beats. Поинтересувахме се, защото разбираме от добър пърформънс зад пулта и предаваме нататък: VW up! блести с  6 високоговорителя, 8-канален дигитален усилвател, Subwoofer и 300 вата мощност. Супер!

Нищо чудно да ни видиш скоро с цветен автомобил от въпросната серия, защото, освен че обичаме да влизаме в най-различни амплоата, можем и да си го позволим – цените му започват от 19 800 лв. Или 199 лв. на месец лизингова вноска.

Все повече millenials  стават част от масовата истерия около енергоспестяващите им коли. Рекламната им кампания набра хиляди фенове в Snapchat (volkswagen_up). Kратките pop up! видеаможеш да видиш в You Tube под заглавие pop up! stories

Е, разкрихме ти плановете си за 7 февруарии какво му мислим на Volkswagen up!. Остава само пултът да паркира безаварийно и сме готови за акустични и секси мелодии.

Виж още и как да спечелиш два билета за една прекрасна постановка в Театър Българска армия.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *