В София през уикенда: 17- 19 февруари

Страртираме още в петък

0 коментара Сподели:

Петък носи толкова много оптимизъм. Плануваме следващите дни, сякаш пред нас е цяла свободна седмица, подреждаме планове по приоритети и стискаме палци този път да ни се получи балансът между нощните неизвестни и дневните приключения. Ето to do листата ни за уикенда, който стискаме палци този път да изпълним целия.

Т2 ТРЕЙНСПОТИНГ
ПЕТЪК, 19.30, ДОМ НА КИНОТО

Първо имаше възможност… а после предателство. Изминаха 20 години. Много се промени, но и много неща си останаха същите. Марк Рентън (Юън Макгрегър) се завръща в единственото място, което някога е можел да нарече свой дом. Там са Компира (Юън Бремнър), Бегби (Робърт Карлайл) и Улавия (Джони Лий Милър) – и още куп стари приятели: тъга, загуба, радост, отмъщение, омраза, приятелство, любов, копнеж, страх, съжаление, диаморфин, саморазрушение и смъртна опасност. Всички те чакат, подредени в шпалир и готови да се включат в танца! „Т2 Трейнспотинг“ събира отново режисьора – носител на „Оскар“, Дани Бойл с оригиналния актьорски състав на филма от 1996-а, като този път във филма грее и българска звезда – тази на актрисата Анжела Недялкова!

ACOUSTIС SOUL
ПЕТЪК, 22.00, MAZE

Петък е музика, особено когато на едно място са събрани две китари, два кахона, акордеон, гъдулка и вокали. Танцувални парти суинг парчета и боса нова с лек български елемент. Неочакваната комбинация идва Acoustic Soul, а веднага след тях излизат Echoo, които ще ни изненадат с наистина интересна експериментална авторска музика.

ТИШИНАВТИКА
СЪБОТА, 18.00, VERTIGO BUSINESS CENTER

„Институт за изследване на Тишината“ и „Театър на сетивата София“ представят Chill station 8 – „Тишинавтика“. Това е преживяване на границата между музиката и тишината, в което ще вземат участие Иван Шопов, Skiller, Венци Такев, Марина Великова и Balkan Scientist. Наистина удивително е колко близко може да се окаже едно напълно ново и неочаквано дълбоко измерение на реалността! Достатъчно е да се откажеш от използването на думите за няколко часа – времето, което траят музикалните Live Trance сесии, градските пътувания на „Института за изследване на Тишината“, както и спектаклите на „Театър на сетивата София“ – „Островът на тишинавтите“, „Пеперуда в камбана“ и „Сън в съня“ – концерт лабиринт за спящ оркестър.

BITAK VOL.3
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 12.00, БАР ПЕТЪК

Битакът е по-скоро социално събитие, на което можеш да се видиш с приятели и да продадеш всичко ненужно, което трупаш с години у вас. Това е начин да разчистиш гардероба и дома си, така че взимай всички яки, запазени, интересни дрехи, обувки, аксесоари и каквото друго пожелаеш и се слей с алъш-вериша, чиято главна цел е забавлението. Всички, които са били на предишните издания, знаят, че е пълно със съкровища, които чакат да бъдат открити.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗИМЕН БОК
СЪБОТА, 19.00, ТРИТЕ ТРОЛА

Утре в къщата На Трите Трола на ул. „Чаталджа“ 24 ще е доста интересно, защото всички присъстващи ще имат възможността да пробват първите бутилки от крафт бирата „Зимен Бок“ (Winterbok). Направена от специално селектирани четири вида различно зърно и общо седем малца, бирата има неустоим тъмнорубинен цвят и шоколадово-карамелен привкус. Ммм!

Иди и до местата за забавление на закрито – селектирахме най-добрите във Fun Guide.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *