Livia Andrei – мелодично техно присъствие.exe

Нашите приятели от ЕХЕ се завръщат с епизод 7 IN: EXISTENCE в Nu Boyana Film Studios

0 коментара Сподели:

Нашите приятели от ЕХЕ се завръщат с епизод 7 IN: EXISTENCE в Nu Boyana Film Studios. Верни на феновете и на идеологията си, те ще преобразят мястото с чисто нови идеи и артисти. Партито ще отвори с LIVIA ANDREI, която е направила специална селекция за дебютното си участие в България. Мацката ще покаже целия ентусиазъм и талант, на които е способна и които са я направили част от Anonymous Booking Agency и голямата румънска сцена.

Здравей, Ливия. Ти си част от румънската сцена, за която в последно време доста се разшумя. Разкажи ми малко повече за това, какво се случва на нея?
Румънските артисти присъстват все повече извън граница и все повече чужде­странни изпълнители избират Румъния за своите гигове. Ако вземем предвид броя партита в последно време, можем спокойно да кажем, че Румъния е в пъти по-добре музикално, отколкото преди няколко години. Очевидно е: хората имат по-широка музикална култура от преди.

Според теб има ли звучене, което ви определя? Нещо, с което се отличавате?
Да, има. Ако трябва да го наименувам обаче, то нещата трябва да звучат така: Minimal-Deep-Tech-Micro House.

Румъния е супер близо до нас и ние често отскачаме за партита там. Кажи ни обаче кои са местата и събитията, които си заслужават?

Любимите ми места са Kristal, Kudos Beach, Ponton Casa Baraj, а що се отнася до любимите ми партита, веднага ти казвам Anonymous и Girls Love Techno.

Каква е музиката, с която ти се определяш? Какво пускаш на твоите участия?
Най-общо казано, мелодично и прогресивно техно, но в моите сетове може да чуете и по-deep и tech звучене.

Според теб кой е най-популярният стил електронна музика в момента?
Безспорно техното. Лично аз силно се надявам електронната музика да се задържи в този подем, в който е в момента, и да продължи да се развива.

Кой повлия на твоята DJ кариера?
През 2010 г. се запознах с DJ Nocturno. Той видя потенциал в музиката, която правя, и ми помогна в усъвършенстването на стила и техниката ми. Така че мога смело да кажа, че той е човекът, повлиял ми най-много в кариерата на DJ.

Да бъдеш жена зад пулта прави нещата по-лесни или по-трудни?
Мисля, че няма значение дали си мъж или жена, трудно е за всички, защото независимо от благоприятната ситуация конкуренцията е голяма. Това, което смятам за важно, е всеки да бъде професионалист и да дава много положителна енергия на публиката.

Разкажи ни за нещата, които ти предстоят?
Надявам се, че ще пусна нещо ново през лятото. Топлото време, което предстои, ме вдъхновява.

Ние също ще те посрещнем топло в България. Имаш ли впечатления от нашата страна, от нашата клубна сцена?
Да, идвала съм в България няколко пъти, но за съжаление никога не съм била на парти във вашата страна. Чух, че и вашата клубна сцена се развива доста добре, а и аз самата имам сред любимите си диджеи и продуценти няколко ваши имена. Също така видях във Фейсбук много снимки и видеоклипове от Cacao Beach и от партитата на EXE и те изглеждат блестящо. Личи си, че не само публиката, но и организаторите се справят много добре.

ТЕХНО ПИОНЕР, ВИЗИОНЕР, DUBFIRE

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *