Прея ни разтапя сърцата с новия си сингъл „Всеки ден“

Прея влиза в нова музикална ера с чисто ново парче, а ние ти разказваме защо то е толкова специално

0 коментара Сподели:

Заглавна снимка: The Trackers

Тя е абсолютен огън!

Момичето, което радва ушите и сърцата ни от доста време на българската музикална сцена, реши да ни подари и чисто ново парче в края на октомври. Днес е денят, в който Прея ни изненада със сингъл, който, честно да си признаем, не можем да спрем да слушаме на рипийт. Само ти подсказваме, че за парчето ѝ „Диамант“ ти я показахме в целия ѝ блясък в нашия проект Go Backstage – ето тук, а за красивата им любов с Евден Димитров ти разказахме в разкошен любовен блиц ето тук. Сега е време за ново начало и един музикален клип, който е право в целта!

Новият сингъл на Прея, озаглавен „Всеки ден“, носи специално послание, което е много лично за изпълнителката.

Песента е вдъхновена от нейния дългогодишен партньор, с когото това лято тя размени обети на интимна церемония, заобиколена от семейството и най-близките приятели.

Но какво прави това парче толкова специално? „Всеки ден“ улавя онези малки моменти, които често остават незабелязани.

Това са малките неща, които изграждат една връзка и я превръщат в истинска любовна история.

И тук, както в последния си авторски проект “Диамант” Прея показва новата си музикална посока – цветна комбинация от афро и поп звуци, гарнирани с елементи от българския фолклор, вплетени майсторски в мелодиите и текста, които носят усещане за нещо едновременно познато и напълно ново. Автори на музиката са Прея и Денис Попстоев.

„Влязохме в студиото без конкретна задача, искахме просто да се забавляваме с Денис и мисля, че слушателите ще усетят това естествено и непринудено звучене както в музиката, така и в текста на песента. В следващите месеци ще има интересни нови проекти, които се надявам да бъдат изненадващи за меломаните и същевременно да резонират с тях. Предстоят и интересни колаборации, много се вълнувам и нямам търпение да споделя с публиката това, което готвим в студиото.“

Видеото към „Всеки ден“ е събрало моменти от деветте години на връзката им – от ежедневни трепети,

през сладко-смешни моменти и танци, чак до сватбения ден. Зад монтажа на аудиовизуалната любовна история стои режисьорът Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, която с много усет и внимание е събрала на едно място смях, танци и онези непринудени моменти, които всъщност казват повече от всякакви думи.

„И двамата вложихме сърце и душа в подготовката на сватбения ни ден и се получи точно така, както го очаквахме. Беше супер приятно и красиво събитие, което за нас двамата премина като миг може би защото се подготвяхме и вълнувахме много месеци поред за този специален момент.“

Прея ни напомня, че любовта не е само бляскави и големи жестове, а онези малки моменти, които те карат да се усмихваш

всеки ден. И макар песента да е много лична, тя е представена с лекота и закачливост, които ще накарат слушателите да припознаят себе си в нея и да се наслаждават на личните си щастливи моменти. Поздравяваме я за парчето, съветваме те да го усилиш смело и ако се чудиш как звучи любовта, която е толкова силна, че да те вдъхновява всеки ден – пусни си новия сингъл на Прея и я изживей в мелодията и текста!

This is a love song – Прея и Евден

This is a love song – Евгени и Еда

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *