Няколко събития, с които да минеш на следващия „левъл“

Погледни в бъдещето

0 коментара Сподели:

Училищните ни дни отдавна отминаха, но пък желанието ни за развитие е още тук. Всяка година се появяват нови технологии, дори професии, за които не сме и сънували. Ех, защо никой не ни каза, че можем да станем създатели на приложения или мениджър социални мрежи?

ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ

Или иначе казано – thinking outside the box. Именно това ще се научиш да правиш на работилницата с Елеонора Карнаса, която пък е част от холандската Designthikers.Уъркшопът ще се фокусира върху търсенето на креативни и нестандартни решения на проблеми и ще бъде полезен както за дизайнери, така и за мениджъри, предприемачи и маркетинг експерти.
Кога: 11 април, вторник, от 16:00 до 20:00 ч
Къде: Културен център G8, ул. „Уилям Гладстон“ №8
Вход: 99 лв., с предварителна регистрация

GROWTHACK YOURSELF

Нямаме търпение да се срещнем с фотографа Марин Кафеджийски и фрийрънърът Илко Илиев, които чисто и просто ни скриха шапките със страхотното си видео. Ако нямаш идея за какво говорим, значи си живял в пълна изолация и проектът им 2D RUN – MMP 3 (Mixed Motion Project) някак е успял да те подмине. Видеото има над половин милион гледания в YouTube и обиколи всички социални мрежи в последните седмици. Кадри от него видяхме и в реклама на Samsung, а наградите също не закъсняха, включително и от New York Drone Film Festival. С две думи – бързай да се регистрираш, преди местата да са свършили!
Кога: 11април, вторник, от 19:00 ч
Къде:
Betahaus, ул. „Крум Попов“, №56-58
Вход: Свободен, с регистрация

ЗА СТОК ФОТОГРАФИЯТА С АЛЕКСАНДЪР НОВОСЕЛСКИ

Без значение дали снимането ти е хоби или професия, талантливият Александър Новоселски ще ти даде идеи за създаване на успешен бизнес именно в сферата на сток фотографията. Ще се запознаеш с различните видове авторско право и лицензи, ще получиш практични съвети за създаването на кадрите и ще откриеш някои от най-популярните агенции за сток фотография. Бонус е, че всичко ще се случи в уютната атмосфера на + това.
Кога: 12април, сряда, от 19:00 до 22:00 ч
Къде: + това, ул. „Марин Дринов“ №30

Вход: 10 лв.

КОНФЕРЕНЦИЯ „ ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО“

Когато бяхме ученици, избирахме между това, дали да станем лекари, адвокати или инженери. Днес опциите са в пъти повече, но образованието е все така същото. Далеч сме от мисълта, че трябва да откриваме топлата вода, затова се радваме, че има подобни събития, които да ни покажат и добрите примери навън. Конференцията обещава да повдигне въпросите за критичното мислене, креативността, емоционалната интелигентност и възможността за взимане на решения –  все неща, които често липсват в образователната ни програма.
Кога: 12април, сряда, от 9:00 до 16:00 ч
Къде:
Sofia Event Center, бул. „Черни връх“ №100
Вход: 24 лв.

От бъдещето се връщаме в миналото и статустите през 90-те… ако имахме Facebook тогава.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *