В обувките на пандата

Tips & Tricks от Петя Пандулева

0 коментара Сподели:

Петя Пандулева (petpandablog.com) е доказателство, че красотата не може да бъде затворенa в рамки. Тя е виден блогър, креативен вдъхновител и наш инвестиционен гид в пролетния шопинг тур.

И тази пролет в какви обувки да инвестираме, си остава най-софистицирания въпрос. Този лек женски фетиш винаги нанася удар върху банковата сметка, затова, за да минимизирам загубите, тези дни правя списък с 4 must have чифта обувки, които трябва да присъстват в пролетния гардероб.

Първи са мокасините – 80-те се завръщат, а с тях и тази чудна обувка, затворена, равна, ако е кожена – още по-добре. Втори по важност са белите обувки. Те не са особено практични, но са много красиви. Аз лично залагам на такива с квадратен нисък ток, така съм в целта на цели две тенденции едновременно. Кадифените обувки са на трето място – балеринки, с връзки или на ток, независимо от цвета, текстурата на кадифето им придава една особена царственост. На четвърто място в списъка ми стоят гумените ботуши – класика, която преоткривам всяка пролет и всяка есен. Супер са както за пола, така и за панталон.

TIPS & TRICKS

В Shedd можеш да намериш това и още разнообразни предложения, като потърсиш с #обувки. Петя пък можеш да откриеш с  #petpanda.

Още Tips & Tricks научи тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *