Новият епизод на „Питие и битие“ е тук – чуй за пътешествията, които не трябва да пропускаш това лято

От обичайно заподозрените дестинации за пътувания през август до екстремни нови приключения накрая на света – виж какво си казахме в S1E3

0 коментара Сподели:

Август дойде не просто с горещи и бодри стъпки, а направо ни отнесе главите с желание за 1001 приключения.

Пътувания!

Това е новата тема в подкаста на Go Guide „Питие и битие“, в който си говорим за готини места, свежи хора, за София и философия, за хубава храна, страхотни коктейли, новости в градската култура и всичко, което пълни душата ни с така жизненоважния бохемски вайб. „Питие и битие“ създадохме с огромен кеф за теб, за да споделяме заедно всичко, което ни вълнува от пулсиращото сърце на града, и да се изненадваме с нови и нови теми, които вълнуват всички свежи градски агенти като нас.

В S1E3 не сме направили изключение и с вълнение се впускаме в темата за летните пътувания, за да ти дадем жизненоважни съвети, мнение и трикчета за посещение на най-популярните и не само дестинации, които избираме за август. В първата част започваме смело с обичайните заподозрени – Гърция, Италия, Испания и Португалия, които вярваме всички сме посещавали поне веднъж през топлия сезон. Обхождаме ги съвсем набързо, за да споменем някои основни познания, които ти трябват, ако си се запътил натам, а след това преминаваме към вълнуващата ни част две.

В нея каним с огромно удоволствие Стефан Стефанов от Panic Frame & Travel, който заедно със своя другар по приключения Александър Вандов организират едни от най-вълнуващите трипове до дестинации, като Исландия, Намибия, Коста Рика и др. За това какво трябва да има в раницата на един истински пътешественик, как да се подготвим за екзотични пътувания и защо е важно да изберем правилното приключение точно за нас – Стефан ни дава безценни съвети.

Слушаме с кеф и ти пожелаваме за новите ти пътувания да няма граници. Пускай се с нас!

За финал отново ти припомняме, че „Питие и битие“ е подкастът на Go Guide, в който си говорим за стрийт храната, която понякога е по-вкусна от Мишлен ресторант, и за яките хора, които можеш да срещнеш в Мишлен ресторантите, за концертите в града и фестивалите в гората, за хората и от какво се вълнуват хората, които вълнуват. За новите трендове и старите истории, които ни напомнят, че всичко е въпрос на тайминг. Точният тайминг за „Питие и битие“!

Подсказваме ти още, че това е един подкаст за ценители, любители, обикновени лаици и пристрастени чревоугодници, които просто обичат баницата на баба си в неделя следобед. Подкаст за всичко от градската култура, което си заслужава да опиташ, да изпиеш, да видиш и усетиш. Представяме ти места за наслада, трендове за следване и хора, задължителни за познаване. Всички епизоди досега – може да чуеш тук.

За още от същото – виж Чуй втория епизод на „Питие и битие“ – влизаме в горещата тема ЗА и ПРОТИВ безплатните фестивали у нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *