Пет бара и ресторанта на плажа по Южното Черноморие, които не пропускаме

Селекцията ни е прецизна, мечтите – морски, а тези заведения на плажа са ни задължителен пристан това лято

0 коментара Сподели:
Пет бара и ресторанта на плажа по Южното Черноморие, които не пропускаме

Август ни завладя официално

и няма как да пропуснем да се впуснем в дългите му дни и нощи, безкрайно синьо и пясък докъдето поглед стига. За този месец се отправяме на задължителния ни трип по Южното Черноморие и селектираме за теб местата, които определено си заслужава да посетиш.

Те са на първа линия, морски бриз гали красивите им локации, а питиетата и менютата им са абсолютно по наш вкус. Няма да те бавим повече и ти представяме героите ни в тази селекция,

обагрени в летни цветове и впечатляващи с предимства, които правят лятото ни страхотно!

И преди да си избереш твоите места, не забравяй страхотния цитат на Ален Жербо: „Аз търсех свобода, пространство на открито и приключение. Намерих ги в морето!“.

CAVO – Beach Club & Restaurant

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Тръгваме направо по горещия фин пясък и след полъха на морския бриз, за да стигнем до следващата изключителна морска дестинация – CAVO Beach Club & Restaurant.

Тук страстното и свободолюбиво сърце на Южното Черноморие не е просто метафора, а пълнокръвна философия за живот.

CAVO предлага гастрономическа експлозия от всякакви вкусове – диапазонът от средиземноморски ястия, както и такива от цял свят носи на небцето и сетивата абсолютно удовлетворение. Всеки детайл е комбиниран, за да създаде превъзходно изживяване, съчетало най-пресните и чисти продукти, всеки от които подбран с внимание и грижа. Освен с фантастични ястия сърцето на CAVO е пълно и със специална селекция вина и шампанско за всеки ценител на съвършените питиета. Интериорът е зашеметяващ и естествено се слива със заобикалящото те великолепие, но, разбира се, това е ясно от пръв поглед.

Каваци, плаж Смокиня Север
088 372 2433

Alemagos Green Life Beach

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Мечтите за синьо лято със средиземноморски привкус се сбъдват не къде да е, а на територията на един от най-красивите заливи по родното Черноморие – Каваци. Alemagos е модерният ресторант, който дава глътка свеж въздух, очаровайки ни с рецепти от гръцката кухня в спокойна атмосфера, на самия морски бряг.

Тук изпитваш онова блаженство, споменът за което поначало те кара да тръгнеш към морето,

и оставаш в плен на магията наоколо и вкусната храна, която разказва истории на кулинарен език и с автентичен морски характер.

Созопол, Green Life Beach
087 625 5955

Noir by Green Life

Заливът на Green Life Beach на Каваци e златен не само по залез. Тук морето се боричка с ивицата, за да те накара да забравиш града и да забавиш безспирния ход на времето, отпуснат в наслада сред елегантна обстановка и атмосфера, резонираща с душевността ти на естет.

Noir by Green Life е място за ценители, на което можеш да получиш най-доброто от онова, което всеки бохем би поискал –

подбрана храна в менюто на шеф Дудин, създадено специално за ресторанта към мястото, авторски коктейли и ексклузивна среда, от която няма да ти се тръгва. Оставаме!

Созопол, Green Life Beach
087 922 1822

Za Zú Lounge & Restaurant

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Това е едно от кътчетата на юг, в което всеки ден се усеща като празник. Za Zú Lounge & Restaurant ни спечели с ексклузивната обстановка и интериор от естествени материали, носещи духа и очарованието на Френската ривиера.

Както ресторантът, така и плажната зона са зашеметяващи и изцяло в унисон със заобикалящата ги морска прелест.

В ресторанта шеф Владимир Ангелов и екипът му са изготвили палитра от предложения, включващи пресни салати и морски дарове, паста и ризото и селекция от висококачествено телешко за ценителите на добрия вкус. В плажното меню пък те очакват всякакви освежаващи кафе напитки, невероятни коктейли, подбран винен лист и неща за хапване, с които да се отдадеш на блажените часове сред морския бриз. Черешката на тортата са музиката на живо и различните събития, които правят моментите тук още по-специални.

Слънчев бряг, Cacao Beach
088 800 4488

Waterland

Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

С бодри стъпки по пясъка морската ни душа се отправя към един възхитителен ресторант, идеален за обедно или вечерно угощение.

Waterland е плажно кътче на къмпинг Градина, обгърнато от морски бриз, със спокойна атмосфера и супер свежо лятно меню. Тук се предлагат всякакви пресни морски дарове и месни продукти на скара, които отговарят на кулинарната им философия – да нагостят всеки посетител с проста, автентична и вкусна храна. Настани се удобно на някоя от сенчестите маси за хранене или се отпусни директно на шезлонга, поръчай любимия си коктейл и прекарай деня със собственото си темпо.

Къмпинг Градина

За още от същото – виж Барове, ресторанти и хотели по Южното Черноморие, които ни очароват с вкус и стил

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *