Най-новото от LEENA / ТАХОМА / ГЕНА – благодат за сетивата, мед и още нещо за душата

Преди броени часове част от любимите ни артисти пуснаха песен, а ние нямаме търпение да ти разкажем защо това е новият ни трак на рипийт

0 коментара Сподели:

Обичаме седмицата ни да започва така!

Само като кажем Leena, YANA, Taxoma, Гена, Григовор и др., в съзнанието ни изниква едно – супер рими, качествен звук и много ъндърграунд музика, която е нежна смесица между рап, соул, фънк и много deep саунд, послания и бийт.

Това са само част от любимите ни артисти, които от години пълнят сетивата ни със смисъл

и ни връщат в онези хубави години, когато рап и ъндърграунд сцената у нас бяха в своя възход. Ето защо няма да спрем да подкрепяме таланта им, а когато издадат нова песен, ние ще сме първите, които ще те посъветват – пускай на рипийт.

Така направихме, когато излезе Новото яко: YANA/ГРИГОВОР/ГЕНА – НАПОЛОВИНА, така правим и сега, когато Leena, Taxoмa и Гена ни подариха новото за душата – парчето „Благодат“!

Признаваме си, че дълбоките рими, почти пълният речитатив и силните послания ни върнаха във времената, когато Wosh MC & Yoko ни разтърсваха с жестоки неща, но сега имаме нови супер герои, заради които с удоволствие си пеем –

„Луната ни съблече с лъчи… хладно ти е, с теб ме завий и нищо повече. Отпусни се – падаш – вече не си, докосни ме без ръце и вземи много повече.

Луната ни съблече с лъчи, телата ни са бели лъжи и нищо повече. Отпусни се – падаш – вече не си, докосни ме без ръце и вземи много повече“. Вокалите на Leena са абсолютен мед, а дълбоките рими на Taxoмa ни връщат към автентичния му стил, който познаваме от дебютния му албум „Пъкъл“.

Този път за „Благодат“ имаме супер комбинация – римите са от Тахома и Leena, инструментал и микс от Гена, а на бас китарата е Виктор Велинов. Съветваме те с две ръце – пускай и не му мисли! Лятото го предпочита точно ей така:

За още от същото – виж YANA – от музика и мастило до плюс безкрайност любов

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *