Очаква ни националният финал на Red Bull Dance Your Style – очертава се да бъде епично!

На 21 юни на площад "България", НДК ще се насладим на оспорвано състезание, включващо победителите в квалификациите Йоли Станчева, Борислав Костадинов и Ян Василев.

0 коментара Сподели:

снимки: Red Bull ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

От Red Bull винаги успяват да ни изненадат, и то изключително приятно! Правят го и сега, след като при оспорвана танцова битка и много емоции

публиката определи Йоли Станчева за победител в квалификациите на Red Bull Dance Your Style България,

като с нея на националния финал се класират Борислав Костадинов и Ян Василев.

Тримата участници продължават напред към националния финал, който ще се случи на 21 юни на площад „България“, НДК.

Там те ще се изправят срещу 13 от най-добрите танцьори и хореографи в България. Събитието обещава да бъде епично и те очаква точно тук, а ние ти разказваме как се стигна до грандиозния финал.

София, 17.06 – Тримата фаворити на публиката от квалификациите на 16.06 пред Народния театър „Иван Вазов“ ще се борят за националната титла Red Bull Dance Your Style шампион на 21 юни, площад България, НДК от 20:00 часа. Сред поканените като Wild Card на финала са победителят от миналогодишното издание Климент Тодоров, Елена Коларова, Искра Даскалова, шампионът на България в първото издание на Red Bull Dance Your Style от 2019 г. Симеон Йорданов и други известни хореографи от страната. Националният победител в третото издание на състезанието

ще замине на 5-дневен танцов лагер в Мумбай, Индия, където на 7 ноември ще се състезава за световната титла срещу най-добрите танцьори от 54 други държави.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати, е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.

Припомняме ти, че Red Bull Dance Your Style е глобално танцово състезание, което възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и индивидуалност. Форматът на състезанието, в който публиката определя победителя, го прави уникално и ангажиращо преживяване както за танцьорите, така и за зрителите. Събитията Red Bull Dance Your Style се провеждат по целия свят, като кулминацията им е

вълнуващият световен финал, на който най-добрите танцьори от всяка страна се състезават за титлата Крал/ица на дансинга.

За Red Bull: Red Bull дава крила на хората и идеите. Като една от водещите световни компании за енергийни напитки Red Bull се ангажира да предоставя положителни и вълнуващи преживявания чрез своите продукти, култура и отговорен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на талантливи хора и подкрепя техните мечти и амбиции.

Започва After Hours Social Club – новата серия от ивенти на Go Guide

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 ‌ ‌   ‌

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *