Започва After Hours Social Club – новата серия от ивенти на Go Guide

Go Guide започва нова серия от ивенти – разказваме ти всички подробности и те вземаме с нас на „Облаци и волности“

0 коментара Сподели:

София и полите ѝ. Малките ѝ улички, странните ѝ локации, терасите и покривите ѝ. Небетата ѝ като от захарен памук, розовото на залезите ѝ и лудостта на всички нейни петък вечери.

Това си представяхме, когато създадохме идеята за новата ни серия от ивенти After Hours Social Club.

Тя е естествено продължение на любимите ти тематични събития After Work Social Club, в които след работния ден можехме да се насладим на страхотни коктейли, готини хора, интересни активности и музика по наш вкус в абсолютен Go Guide стил.

Е, сега решихме да вдигнем парти вайба на петъчните вечери и да създадем After Hours Social Club.

С тези събития ти обещаваме да вдъхнем нов облик на петъчните парти забавления и да ти покажем как нетрадиционни локации се превръщат в парти пространства за летежи и копнежи.

Може би не си предполагал, но в града ни има толкова много нетипични места, на които не си танцувал досега. Даваме нов прочит на градската среда и я поглеждаме през призмата на идеалното и нестандартно място за всяко следващо събитие.

Стилът си остава добре познатият – коктейли от най-добрите, диджеи и музика на живо, тематични и интересни кътове и усмивки колкото цяла София може да побере.

Решаваме да открием подобаващо After Hours Social Club сезона и да ти представим първото ни издание – „Облаци и волности“. С него канализираме ефирното и динамичното, прегръщаме неочакваното и танцуваме с мечтаното. Поръсваме с неподправен микс от парти, градска култура и музика и ти казваме, че няма нищо по-хубаво от облаци по време на залез!

Целувка, въздишка, усмивка, нашите облаци са място, на което да се скриеш, за да се намериш. Издигаме ги сред брутализма на достолепната архитектура в Националния дворец на културата и

превръщаме добре познатата локация в игрална площадка, дансинг, сцена за парти от най-чист Go Guide вид.

На място ти обещаваме музика и коктейли, улавящи въздушната тема на събитието, страхотни кътове и специални изненади. Чакаме те там, за да полетим на ваниловите облаци и да докоснем небето.

Така както само лятото умее да ни възвиси! Не пропускай датата 28 юни, часа 20:00 и локацията НДК, Тераса + Зала, ет. 8. Събитието се осъществява с подкрепата на Fashion Days, минерална вода „Велинград ALCALIA“, JTI България, Beefeater Gin, Havana Club и Bononia Estate Winery and Resort, а за него може да научиш повече тук.

Слагай розовите очила с облаците и те чакаме близо до небето!

За още от същото – виж Go Guide вече си има подкаст – чуй „Питие и битие“ и потопи душата си в бохемска рапсодия

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *