The Local: Амалия Аббас

Ето кои са трите любими неща на момичето, мениджър в технологична медия и създател на Ritual Gatherings

0 коментара Сподели:
The Local: Амалия Аббас

Амалия е от хората, чийто нестихващ ентусиазъм за живота е неприкрито изписан на лицето ѝ

и който всекидневно я отвежда до всякакви предизвикателни каузи, свързани с музика, екология и култура.

Така се ражда и проектът на живота ѝ: фестивалът Ritual Gatherings,

обединяващ природа, музика, изкуство, ритуали и храна, в търсене на осъзната хармония между човека и заобикалящата го среда. Срещаме се с нея през юни, за да открием кои са предметите, които отиват на душата ѝ!

Възглавницата 

Възглавницата има двойно значение. Тя е един от малкото брандирани продукти на Ritual Gatherings – съществена част от мен, това е най-любимият и същевременно най-предизвикателният проект в живота ми. Страшно силно вярвам в него и го обичам, свързан е с най-близките ми хора и най-дълбоките ми ценности за заедност и единство.

От друга страна, възглавничката ми носи душевен комфорт.

Тя седи в едно ъгълче на апартамента ми, пред една огромна плюшена мечка, където много обичам активно да си почивам, когато това изобщо е възможно. Лягам си на възглавницата, медитирам, слушам подкаст или блажено дремвам.

Agfa камерата 

Agfa камерата ми е подарък от много любим и специален човек, тя увековечава миговете по най-непринудения и автентичен начин и я вземам навсякъде с мен. Не можеш да се видиш на екрана и да преснимаш кадъра 400 пъти, това е моментът –

виждаш го, улавяш го и край.

А и тази камера е half frame – един кадър е половината от снимката, и така винаги се получават супер готини резултати.

Колата

Който ме познава, знае, че колата ми е естествено продължение на тялото ми! Тя е офис, дом, тур бус, през годините са били превозвани с нея стотици хора, тонове реквизит за Ritual и какво ли още не. Моята кола е като магически цилиндър, като бездънната чанта на Мери Попинс, в нея има всичко – всякакви инструменти, гумени ръкавици и въжета, всичко, с което може да се строи или пък да се почисти плаж; резервни дрехи, резервни чорапи, прибори – тотална подвижна къща. Освен това е и моята сцена, много обичам да пея в нея и ето, заявявам го публично:

очаквайте скоро Amaliya’s Carpool Karaoke!

The Local: Сиана Димитрова

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *