Go Go, Go Guide team

Първата ракета на гайда с нови тенис успехи

0 коментара Сподели:

За трета поредна година ваканционно селище "Санта Марина" край Созопол бе домакин на превърналия се в традиционен журналистически тенис турнир.

И традиционно ние събрахме багажа на нашата Йоана и я изпратихме да защити честта на целия ни спортен по душа екип.

И след като миналата година тя буквално скри топките на всички, извоювайки победа заедно с проф. Георги Карасимеонов при смесените двойки, тази отстъпи първото място на тандема Крум Савов-младши, който заедно със своя баща – известния спортен журналист със същото име, успя да се класира за финал след три поредни успеха в група II. Техен опонент в спор за първото място бе двойката на Георги Дончев, председател на тенис клуб „Журналист“, и Йово Николов от вестник „Капитал“. Като изключително оспорваният мач за купата се реши с тайбрек, завършил 7-5 за семейство Савови, които спечелиха приза за тази година.

Тенис център “Санта Марина” е част от ваканционно селище “Санта Марина” и разполага с 8 открити тенис корта с твърда настилка (hard court) и нощно осветление. Всички игрища предлагат панорамни морски гледки и са  в непосредствена близост до новоизградения парк с детски кът и амфитеатър. Комуникативното място и района, в който e разположен тенис центърът, го превръщат във водеща дестинация за провеждане на множество турнири от различен ранг – регионални, национални, както и международни от веригата ITF.

Ако и на теб ти се иска да смениш обстановката, да поиграеш тенис на качествени кортове, дори и никога да не си хващал ракета през живота си, "Санта Марина" е място, на което ще можеш да разгърнеш потенциала си при добро желание. В случай че липсва подобно, заложи на минифутбол на съвременна настилка от синтетична трева или на пълен релакс в СПА центъра и около пул баровете на басейните. В никой от случаите няма да останеш разочарован!

Преди да запалиш към морето, вкарай духа, ума и тялото си във форма с малко йога!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *