Неделно кучешко парти – ела на Dog Fest 7!

Запази 16 юни в календара си – каним теб и най-добрия ти приятел на кучешки фестивал

0 коментара Сподели:
Dog Fest 7

Внимание! Каним всички любители на космати приятели на Dog Fest 7

Отбележи в календара на кучето си, че в средата на юни заедно ще вдигнем високо лапи и размахаме опашки на най-веселото събитие в годината.

На него тичането, баукането и глезенето са строго разрешени, а усмивките безплатни.

Присъедини се към кучешкия фестивал – ден, изпълнен със забавление, в който празнуваме най-верните си другари. Независимо дали си горд родител на кученце или просто обичаш четириногите, заповядай.

А ето и какво те очаква на място:

Кучешки изложители

Разглеждай разнообразие от продукти и услуги за твоето куче, докато то се разхожда с приятели. Специално за четириногите суперзвезди ще има щандове, които предлагат най-новото в кучешката мода, аксесоари, играчки и други. Освен при тях се отбий и до изложителите, дошли с гурме лакомства – висококачествени храни от световноизвестни брандове, но и страхотни вкусотии от местни пекари, любими барф предложения и други. Пазаруването ще бъде възнаградено с голямо “Бау”!

Кучешка кауза

Искаш да добавиш нов член към семейството? Търсиш как да помогнеш на кучета в нужда? Сърцето ни е голямо и на него винаги ще бъде татуирана лапичка. Мисията на Dog Fest 7 е както да превърне деня в приказка, така и да го обогати със смисъл. Затова на място ще те очакват приютите и организациите, които са посветили живота си на това да помагат. Запознай се с тях, научи повече за дейността им и нека заедно да намерим дом или направим по-щастлив живота на любимите ни четириноги!

Кучешки активности

Не бързай да издаваш на косматкото, че на 16 юни го очакват освен приятели, но и луди приключения. На място искаме да го усмихнем с препълнена от активности програма! Ще се видим от сцената в парка, която по традиция обявява забавления, а и посреща полезната информация за четириногите ни приятели. Освен тях ще има игри, дейности и предизвикателства, в които ще включим както опашатковците, така и теб, като негов стопанин.

Dog Fest 7

Помисли отсега за парада с кучешки костюми, защото тази година ще разберем кое куче е най-запаленият последовател на модните тенденции чрез забавно fashion show. Фестивалът ще търси и най-добрият treat catcher, така че позволи на твоя космат спътник да ни покаже бързината и уменията си, когато пред последа му се появи лакомство. Знаем, че сред четириногите гости ще намерим и кучета, които са талантливи в демонстрирането на номера – очакваме техните трикове. 

Изтънчен гардероб, усет към вкуса или завиден интерес към ловкостта –

игрите ще бъдат много и добре възнаградени от участващите във фестивала брандове.

Кучешка общност

Dog Fest 7 е повече от събитие – това е празник на безусловната любов и радост, които внасят кучетата в живота ни. На 16 юни събуди своя домашен любимец, вземи приятели и семейство и ела след 12:00 ч. в Кучешката градинка, Южен парк 2 (зад Парк Център), за да прекараме един незабравим ден заедно. На място ще бъдат и други любители на кучетата – свържи се с тях, поговори, размени контакт, създай нови приятелства, присъедини се към общността.

За слънцезащитата на събитието ще се погрижат партньорите ни от Bioderma. Очакват те още много изненади!

Нямаме търпение да прекараме деня с теб, твоя най-верен приятел и компания.

Магазините за домашни любимци в София, които са рай за твоя най-добър приятел

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *