Изкуство, фотография и технологии – виж изложбата на Huawei, която ни показа съвършенството

Разказваме ти за емоциите от експозицията, която ни срещна с Кийт Ладжински и новия HUAWEI Pura 70 Ultra от Huawei

0 коментара Сподели:
изложбата на Huawei

Ако си пропуснал да видиш началото на пътуването ни в Дубай, тук ще намериш нашите емоции от преживяното в началото. Сега продължаваме със серията от статии и да ти разказваме за гвоздея на програмата!

Вълнението от събитието, посветено на Product Launch на Huawei, ни държеше с часове,

а след последващата изложба в Concrete в Alserkal Avenue останахме истински очаровани. Пред нас се откри изкуството на фотографията в комбинация с технологиите и заедно създадоха съвършенството – „Стоплящ сърцето свят – 12 години Huawei фотография“. Експозицията представи 300 кадъра с най-добрите фотографии през годините, а от куратора – Chen Xiaobo, разбрахме, че

всички те са заснети от потребители на смартфони от Huawei по целия свят.

Специално беше присъствието и на емблематичния фотограф, снимал множество пъти за National Geographic – Кийт Ладжински. За него, за изложбата и за новото от Huawei – чети надолу. 

изложбата на Huawei

Това събитие ни представи света!

Усетихме как показаните изображения по време на експозицията сякаш са хванали моменти на топлина и спокойствие от всяко кътче на земното кълбо. Те бяха посветени на осем различни теми: „Тайните на майката природа“, „Пейзажи и пространства“, „Диалог с животните“, „Историята на живота“, „Ти и аз“, „Радостта от спорта“, „Силата на моментите“ и „Светът на младостта“. Снимките всъщност кореспондират с новата философия на HUAWEI XMAGE – The Power of Image, която има за цел да запали въображението и креативността на потребителите с върховна технология за изображения и преживявания.

В селекцията с изображения имаше и българско участие – кадър на Светлин Йосифов:

© Светлин Йосифов

изложбата на Huawei

Именно защото последното десетилетие беше период на бързо развитие в мобилната фотография, изложбата дойде точно навреме и ни представи фотографии от последните 12 години, създадени със смартфони Huawei. През този период брандът ни е доказал, че движи еволюцията и развитието на технологията за мобилни изображения и ни е подарявал редица иновации,

с които да ни докаже напредъка си.

изложбата на Huawei

Мнението ни се потвърди и от представянето на серията HUAWEI Pura 70,

която заяви, че дава ново начало със специално отношение към фотографията, естетичния дизайн и уникалния стил. На място се докоснахме до новия HUAWEI Pura 70 Ultra, който си осигури първото място в последната класация на DXOMARK за камери за смартфони. Това, което ни впечатли допълнително в телефона, беше вниманието към дизайна – елегантен, с релефна структура и камера с изскачащ обектив. В тази серия има още ултрабързо заснемане на движението, обхват на заснемане от 5 см и макроувеличение.

Накратко – истинско фотографско бижу! 

изложбата на Huawei

Huawei ни показа, че личните снимки вече се превръщат в професионална фотография!

Това се потвърди и от думите на специалния гост на събитието Кийт Ладжински, фотограф на National Geographic. На церемонията по откриването на „Стоплящ сърцето свят – 12 години Huawei фотография“ той описа кадрите с думите:

„Фотографията е универсален език. Тя улавя красотата и вдъхновява разговора. Тази изложба отразява съзерцанието на Huawei върху технологиите и изкуството и представя една наистина искрена философия на марката“.

изложбата на Huawei
изложбата на Huawei

С интерес слушахме неговите впечатления от кадрите и интелигентната фотография, на която станахме свидетели заедно.

Щастливи сме, че преживяхме най-голямата фотографска изложба в историята на Huawei, и си тръгваме с аплодисменти за събитието и влюбени в новия HUAWEI Pura 70 Ultra. 

Пътуваме до Дубай през май за впечатляващи иновации и най-новите смарт устройства от Huawei

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *