Пътуваме до Дубай през май за впечатляващи иновации и най-новите смарт устройства от Huawei

Незабравима вечер в компанията на продукти от бъдещето – разказваме ти за иновативните устройства от Huawei

0 коментара Сподели:
Пътуваме до Дубай през май за впечатляващи иновации и най-новите смарт устройства от Huawei

Май започна подобаващо и ни изпрати на вълнуващо пътуване до великолепието на Дубай, за да срещнем технологии от бъдещето.

Поводът беше представянето на иновативни продукти от Huawei, локацията – един от най-значимите хотели в града. Впечатлени сме от това, което видяхме и се вълнуваме да споделим с теб повече за възможностите, които аудио и смарт офис устройства на бранда ни дават. Докоснахме се до новите HUAWEI WATCH FIT 3 и HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, обновения и подобрен HUAWEI MateBook X Pro и първия таблет на Huawei с последно поколение PaperMatte дисплей, HUAWEI MatePad 11”S.

Разказваме ти за емоциите от събитието и продуктите, които ни накараха да възкликнем „Уау“!

Пътуваме до Дубай през май за впечатляващи иновации и най-новите смарт устройства от Huawei

Магията на Дубай в комбинация с незабравимата среща с устройствата на Huawei направиха така, че да се върнем заредени и щастливи. Пътуването ни беше посветено на доверието ни към едни от лидерите на технологичния пазар и

с фокус върху техния напредък в създаването на още по-добри продукти. 

Събитието, от което бяхме част, ни показа мащабите, амбициите и постигнатите резултати на бранда. На място освен страхотни презентатори видяхме и много нови продукти, които предлагат безкрайни възможности. Като потребители за нас беше полезно да научим повече за характеристиките на устройствата, иновативния хардуер, самостоятелно разработените софтуерни решения, а също и за подобренията в приложенията. 

Пътуваме до Дубай през май за впечатляващи иновации и най-новите смарт устройства от Huawei

Сред представените продукти ни направи впечатление HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, който е вдъхновен от Космоса. Това откриваме както в елегантния му дизайн и издръжливи DLC аерокосмически материали, така и в естетическия акцент върху Лавал концепция с нанокристална керамична рамка и интерактивен циферблат. Устройството проследява прецизно здравните показатели и представя отчети с данни, анализи и дори тенденции. 

Имаме и още един любимец – HUAWEI WATCH FIT 3!

Продуктът изпъкна с изчистен дизайн, който се комбинира както със стилни визии, така и в спортна обстановка. При него има лекота при носене, широк избор от цветове за каишката, а също разполага с дисплей, който подарява визуално изживяване. 

Плановете ни за него са да го превърнем във фитнес аксесоар и да му се доверим като на личен треньор. За целта ползваме приложенията Stay Fit и Smart Sports. На първото се доверяваме на обновената база данни с хранителни анализи, която ще ни помогне в стремежа да балансираме упражнения с диета. Втората апликация използваме, за да научаваме и следим упражнения, а също да създаваме навици благодарение на Activity rings. 

Още по-хубавото е, че надминава всичките ни очаквания, като се грижи перфектно и за пълноценния ни сън.

Технологията TruSleep™4.0 следи нашите показатели, оценява съня ни и предлага решения, а TruSeen™ 5.5 измерва сърдечния ни ритъм. 

Представянето на иновативните устройства продължи и с новото поколение HUAWEI MateBook X Pro и HUAWEI MatePad 11.5”S, които излизат от офис нуждите ни и мотивират креативното ни Аз. Лаптопът е лек, но мощен, а таблетът идва с последно поколение PaperMatte дисплей. 

Една от най-вълнуващите изненади на ивента дойде с обявяването и на GoPaint,

иновация, предназначена за всеки, който обича рисуването. Huawei представи това собствено разработено приложение чрез възможностите да се използват над 100 различни виртуални четки, новаторски текстури и голям брой от инструменти, така че да се постигне реалистично усещане, сякаш твориш върху платно. 

Дубай през май – пътуване, което ни влюби в технологии, иновации и нови смарт устройства

Вечерта ни продължи и с възхищение към слушалките FreeBuds 6i с подобрени възможности за шумопотискане, HUAWEI MateBook 14, лаптоп с професионален 2.8K OLED дисплей, и 41-милиметровия HUAWEI WATCH GT 4, който вече се предлага в зелен цвят. 

Дубай ни обеща приключение, а ни даде много повече!

Тръгваме си от там с нова гама продукти от бъдещето и спокойни, че държим в ръцете си дефиницията за перфектните по дизайн, съдържание и технологии продукти. Аплодираме Huawei и ти препоръчваме да потърсиш подарък за себе си или близък от техния сайт!

Дубай, тази модерна пустиня

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *