Пазарувай, събирай и спестявай – виж как кошницата с покупки ти дава отстъпки

Разумно пазаруване – разказваме ти за нова функционалност, която превръща разхода ти в отстъпка за следващия път

0 коментара Сподели:
Пазарувай, събирай и спестявай – виж как кошницата с покупки ти дава отстъпки

“Скъпо ли е да изглеждаме добре?” – този въпрос знаем, че вълнува както момичетата, така и момчетата! За нас отговорът му зависи както от това как се грижиш за самия себе си, така и откъде избираш да пазаруваш любимата си козметика и останалите продукти, които те правят свеж, щастлив и самоуверен.

Ключовото е не да харчиш много, а да пазаруваш умно.

Ето няколко практики, които работят – пазаруване по списък, за да избегнеш импулсивни покупки; предварително проучване и избор на продуктите; подбор на база експертна консултация за конкретните нужди и ефективна грижа.

Знаеш ли, че можеш да използваш приложение, което ти дава възможност за всичко това, а вече и за отстъпки!

В следващата година разходите по външния ни вид ще ни носят награди. Нашите приятели от dm създадоха нова функция в приложението си, която отговаря за твоето разумно пазаруване – това, което превръща разхода ти в отстъпка за следващия път. Тази нова възможност идва под формата на талон, който да улесни сдобиването с любимите съкровища. 

Как?

Надолу ще откриеш всички стъпки, които следваме, за да пазаруваме, събираме и спестяваме с Моят dm-App.

Пазарувай, събирай и спестявай – виж как кошницата с покупки ти дава отстъпки

Вълнуващо е – заедно ще се поглезим с любимите си продукти, плащайки по-малка сума! 

Като регистрирани клиенти в приложението можем да получаваме награда след определен брой покупки. Ти също можеш да се възползваш от новата функционалност, като си направиш регистрация или просто влезеш в профила си. След това трябва да подбереш всичко нужно в кошницата си, независимо дали си във физическите магазини, пазаруваш онлайн в сайта или директно от приложението. Накрая остава да направиш своята дигитална покупка спокойно, защото в приложението сумата ще бъде отразена автоматично, а ако си на каса, не пропускай да сканираш клиентския си номер. Така сумата ще се отчита и натрупва всеки път, а ти ще получаваш талони за отстъпки за следващо пазаруване при достигане на определено ниво.

Намигваме ти, че когато решиш да използваш ваучера, първо трябва да го активираш. 

Ние наричаме това удоволствие от пазаруването!

А ако и за теб външният вид е важен и вярваш, че грижата си заслужава, то вече знаеш как да се улесниш. Новата функционалност на Моят dm-Аpp ни дава още един повод да си вземем мечтания гланц, предпочитаната спирала и всичко останало, което наричаме любимо. А следващия път ще разнообразим покупката и с радост ще активираме талона ни за отстъпка!

Пазарувай и ти продуктите, които харесваш – още след първите 20 лева ще достигнеш ниво 1 и талон за 2 лева.

За да го използваш, направи следващата си поръчка за минимум 2,01 лева. Следващите нива могат да ти донесат талон за отстъпка на стойност 3 лева, 5 лева и така до 15 лева, като всеки един можеш да използваш еднократно и в срок от 7 дни след получаването.

Освен това Моят dm-App е и твоят верен помощник,

като ти дава списък с любими продукти, проверка на наличност в най-удобния магазин, полезно и вдъхновяващо съдържание чрез статии и съвети, ценен наръчник за новости и оферти, място за всички талони за отстъпка, които лесно да използваш при пазаруване, а също – пазаруване на живо с предаванията dmLIVE с напътствия от експерти и вълнуващи гости, live chat и отстъпки.

Hey DJ през май: Marcal, Aida Arko, BIIA и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *