5 събития на открито през юни

Креативна селекция на събития за месеца

0 коментара Сподели:

Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia

Така сме зажаднели за летни приключения, че нищо не може да ни спре! Ако и ти си спрял да проверяваш прогнозата, преди да излезеш, а чадърът е намерил трайно място в чантата ти, виж какви събития сме ти подготвили за началото на лятото. Слънце или дъжд, слагай непромокаеми обувки и марш навън!

LEGION RUN

Legion Run е едно от онези неща, които правиш веднъж и помниш цял живот. Не всеки ден се изживяваш като командос, катериш се по въжета и се въргаляш в калта, нали? По време на Легиона ще се изправиш срещу куп предизвикателства, а твоите съотборници ще ти помагат през цялото време. Едно е сигурно – ще си тръгнешпо-мръсен, отколкото си си представял, че можеш да бъдеш, но с огромна усмивка на лицето. И куп забавни снимки, които един ден да показваш на внуците.
Кога: 3 юни, събота, 9:00 ч.
Къде: яз. Огняново
Вход: 59 – 120 лв.

ДОЛНА МАЛИНА OPEN-AIR FESTIVAL

Само на 30 км от София ще се проведе тридневен форум, обединяващ изкуство, спорт и благотворителност. На него ще можеш да се запознаеш както с техниката на декупажа, така и да се включиш в танцови изяви, да поспортуваш, дори да заснемеш собствен филм. По време на фестивала ще се проведат турнири по плажен волейбол, тенис на маса, минифутбол и баскетбол. Осигурен е транспорт от столицата, а ако толкова ти хареса, че решиш да останеш за всички дни, можеш да избираш между къмпинг и къща за гости.
Кога: 16, 17 и 18 юни, петък – неделя
Къде: с. Долна Малина
Вход: свободен, с такса на място за отделните работилници

HIPPIELANDIA FESTIVAL FESTIVAL 2017

Готов ли си за парти? Надяваме се, че отговорът е „да“, защото от HippieLandia Festival са ти подготвили не една, а три сцени: Filter Techno, Cooh Bass, а на основната ще видиш и чуеш звезди като Dub Fx, LSB, MC DRS и много други. Мястото е паркът до Летище София, далеч от хорските прозорци, което значи, че с чиста съвест можеш да куфееш до късно, без да пречиш на никого.
Кога: 23 юни, петък, 21:00 ч.
Къде: паркът до Летище София
Вход: 33 – 35 лв.

РАЗХОДКА С ЛОДКА

Ако ти е писнало да се буташ между пияни туристи на родното ни Черноморие, а до планината ходиш всеки ден, значи имаш нужда от малко разнообразие. Всеки уикенд това лято ще можеш да се разходиш с ветроходна лодка по язовир Искър и да се насладиш на една по-различна почивка. На борда ще има хапване, пийване, хубава музика и най-важното – капитан, затова започвай да събираш компанията още отсега.
Кога: 24 и 25 юни, събота и неделя, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 и 19:00 ч.
Къде: Национална ветроходна база, яз. Искър
Вход: 45 – 140 лв. / човек

ФЕСТИВАЛ НА ЗДРАВЕТО И СПОРТА

След като миналата година Фестивалът на здравето и спорта надмина всичките ни очаквания, нямаме търпение да видим какво ни чака и този път! Организаторите са подготвили още повече игри, спортни класове, творчески работилници и образователни лекции, при това напълно безплатни. Естествено, няма да останеш и гладен – ще има стотици изложители, от които можеш да си вземеш здравословен обяд, прясно изцедено сокче или натурална козметика. Вечер пък ще се излегнем на поляната да послушаме хубава музика и да съберем сили за сутринта, защото фестивалът продължава цели три дни!
Кога: 30 юни 16:00 ч. до 2 юли
Къде: Южен парк, Голямата поляна
Вход: свободен

Още едно място на открито – раят, под името Родопи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *