Събития за седмицата: 8-14 април

Седем дни карусел от емоции

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

Заслушай се – в смеха на децата, в гласовете на влюбените, в музиката на заведенията, в тона на града.

Огледай се – около теб светът оживява в зелено. София има нова премяна, парковете са вторият ни дом, уютът идва с книга и бира.

Забави се – времето е много, денят е дълъг, слънцето е безрайно.

Разхождай се – отново е понеделник, пак стоим срещу теб и за пореден път ще ти покажем кои събития да не пропускаш в столицата. Хайде, размърдай се!

Пролетен базар на изкуствата
11-14 април, Площад „Славейков“

Април е в София и няма да си тръгне без да украси столицата в цветя, нежност и изкуство.

Тази седмица те очаква точно това и много повече – в сърцето на града ще се случи нов красив базар. На него очаквай автори, производители  и представители на ръчноизработените аксесоари, декорации, неща за дома, модни придобивки, картини, козметика, фермерски продукти и сладки изкушения.

Връзки – изложба на Милен Радев
до 21 април, Little Bird Place

Знаеш ли какво е тикла?

За Милен Радев тя е отпечатък на времето и пазител на спомени. Затова сме развълнувани да се отбием именно до неговото изкуство и да се насладим на „Връзки“. Изложбата е във вид на скулптури от сурови материали, но носи мотив да се замислиш с кого, какво и къде си създал взаимоотношения.

Camping & Caravaning Expo 2024
12-14 април, Sofia Land

Да къмпингуваш значи да си свободен!

Ние те призоваваме да излезеш навън, да поговриш с природата и да разгледаш най-новите иновации в къмпинг туризма. На място ще видиш стария увеселителен парк, превърнат в зелен оазис с алеи и кътчета за фермерски пазар, детска зона и място за хапване. Затвори очи и си представи, че си там – пред езерото с рибки, слушаш музика на живо, гледаш графити шоу и обсъждаш специалната инсталация от палатки, снимки и карти, която те е накарала да пътуваш във времето. Не трябва да го изпускаш!

МЕТА ЛИЧНО – сетивен спектакъл
до 20 април, ОКИ Културен дом „Красно село“

Почувствай себе си и другите с границите между вътре и вън, видимо и невидимо. Водим те на МЕТА ЛИЧНО преживяване, което всъщност е продължение в биографията на „Театър на сетивата София“ и обещава да преобрази мястото – от подземен комплекс с празни помещения в пълнокръвен, жив свят.

ONE YEAR PURE RAVE: GIRLS LIKE IT HARD w/ TECHNIKA
12 април, КУПЕ

Първата годишнина на Pure Rave е факт, а ние се спускаме към КУПЕ, за да я полеем с танци.

Още по-вълнуващото е, че там ще ни очаква нидерландски хедлайнер в лицето на TECHNIKA. А останалата част от крюто зад пулта е в състав от Tatt Blossom, Polith, Amy, Inferna, Ignis, Anaxilea, Ellie, Yoanna & Jinx. Извън двете зали с индустриален и хард техно сет Диана Илиева ще покаже най-новите си модни творения. Вълнуваме се!

Hey DJ през април: Vera, Evan Baggs, Chelina Manuhutu и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *