Hey DJ през април: Vera, Evan Baggs, Chelina Manuhutu и още

Пролет от пулта и нощна София в ръцете на техно феи

0 коментара Сподели:
Hey DJ април

Април дойде с нова порция имена, които наелектризират града.

Светлините сочат първо към тях – клубните хора, които не познават съня и виреят само на дансинг. Сред тях обаче се промъкват и главните виновници нощта да е безкрайно дълга, като са приготвили да извадят най-дивото от теб.

Този месец те очаква нежна инвазия от техно феи,

които вярваме, че ще запалят пулта. Get ready!

Vera (DE)

05.04. – DOM

По плочите ще я познаеш! Vera e култово име от техно и хаус сцената, създаващо атмосфера и разказващо истории чрез музиката още от 90-те години. От Fabric, Concrete, Rex, Panorama Bar – само малко от местата, на които е пускала, Vera идва в DOM за първия рожден ден на клуба в първия уикенд на април.

Evan Baggs (USA)

05.04. – DOM

Скромният нюйоркчанин Evan Baggs може и да избягва вниманието на медиите, но е истински отдаден на DJ-ската професия и откриването на нова музика. Той е смятан от мнозина за скрития скъпоценен камък на световната електронна сцена, а рожденият ден на DOM е перфектното място, на което да го чуеш.

Dr Banana (UK)

12.04. – Terra@DOM

TERRA пък празнуват 8 години през април с две парти вечери. В събота международното участие е в лицето на Dr Banana – едно от най-свежите имена, зародили се от дълбините на шарената UK сцена. Dr Вanana раздвижва тълпи от Hoppetosse до Glastonbury със своята широкоспектърна селекция, винаги с UKG и House в ядрото си.

Chelina Manuhutu (NL)

20.04. – EXE

Базирана в Ибиса, холандката вилнее на музикалната сцена с висококачествени миксове мощен саунд и често има участия в най-желаните клубове по света като Fabric London, Hi Ibiza, Pacha Barcelona. Част е от Alternative Top 100 DJs за целия свят (от DJ Mag и Beatport), а според Tomorrowland е сред 20-имата артисти, които не бива да пропускаме.

KI/KI (NL)

27.04. – EXE

Историята на KI/KI започва от ъндърграунд сцената на Амстердам. С бутиковата линия събития KI/
KI invites тя стига до Boiler Room и участия в Berghain, Bassiani, Awakenings и др. През 2022 KI/KI основава и музикалния лейбъл slash, в който издава своята музика, както и на други артисти с подобно звучене.

SAMMER & JAY GREED (IT/BG) & (GR)

12.04. – ГЛИНА@Micro

В това издание ГЛИНА се обединява с приятелите си от MOLLY, като канят не един, а двама международни гост-диджеи – Sammer & Jay Greed. Този път ни очаква по-широк спектър от електронни жанрове като Afro House, Organic House, Progressive House, Melodic Techno и Indie Dance в Micro.

Събития за седмицата: 1–7 април

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *