Четири студиа за интериорен дизайн на дома, на които се доверяваме

Interior Design: Креативност, функционалност и усет – ела с нас при професионалистите, които създават интериорни чудеса

0 коментара Сподели:
Helen Koss

Домът – това е сърцето ни.

Във всяка вещ, цвят и мебел се крие частичка от нас. Ето защо, когато искаме да вземем правилните решения и да направим дома си красив, функционален и отговарящ на личния ни стил, ние се обръщаме към правилните интериорни студиа. В тях има експертен отбор от дизайнери, които знаят всичко за правилното усвояване на пространствата, точните нюанси и най добрите мебели,

така че да създадат за нас дом, който да е произведение на изкуството.

Гарантираме за всеки в следващия списък, а ти смело им отваряй вратата – ще преобразят личното ти пространство по най-добрия възможен начин.

Cachè atelier

Cachè atelier

www.cacheatelier.net

Креативният екип от визионери на Cachè atelier държи на иновациите и ако търсиш индивидуално решение за интериорния си проект, обръщай се смело към тях. Апартаментът, който ни представят, е едва 45 кв.м, като въпреки малката си площ не жертва от функционалността си. Разположен на една от най-колоритните улици в София, той е решен като просторно и светло пространство, със зони в изцяло светла и пастелна тоналност. Преливайки естествено една в друга,

зоните носят уют, деликатност и спокойствие, като създават усещането за флуидност и простор.

Осветлението и обзавеждането са избрани с подчертано плавен силует, за да не служат като акцент, а да допълват с нежност и ненатрапчив детайл. За финал естествените материали и неконтрастните финиши рисуват цялостна хармонична картина, която създава магичното усещане за дом.

ул. „проф. Асен Златаров“ 15A
088 890 4102; 088 638 3845

Helen Koss

Helen Koss

www.helenkoss.com

Основен критерий за успеха в работата на Helen Koss е удовлетворението, което изпитват обитателите на жилищата, които са проектирали. Екипът винаги се стреми да създава преживяване в изграждането на един дом,

като доставя уют и хармония в съчетание с устойчивост на дизайна.

При тях креативната част от работата върви ръка за с управлението на проекта, както и с времевите и бюджетните рамки, очертани с инвеститора. Представят ни уютен и изтънчен дом за младо семейство, проектиран в к-с Парадайз Плейс, който благодарение на натрупания опит на студиото е готов за по-малко от 4 месеца. Helen Koss е носител и на някои от най-престижните награди за дизайн като A’Design Аward, German Design Аward, Luxury Lifestyle Аward, Build Design Аward и др.

бул. „Джеймс Баучер“ 101А
088 823 4120; 087 822 5111

Motif Architecture

Motif Architecture

www.motifarchitecture.com

Екипът на студиото за съвременна архитектура и дизайн вярва, че смислените пространства са в основата на добрия дизайн.

В проектите си залагат на функционалност, логика, хармония и баланс

в използването на различни материали, цветове и текстури. Представеният апартамент е съвкупност от максимално оползотворено пространство, а уютът, който се усеща, е една от основните цели във всеки техен проект. Умелите акценти върху отделните функционални зони посредством използването на различни похвати, успява да преобрази жилището в дом.

ул. „Александър Жендов“ 1
089 668 9255

Pony Architects

Pony Architects

Фотография: studio blenda
Водещи проектанти: интериор – А. Илиева, З. Ушев; Къща: А. Илиева, Г. Георгиева
www.ponyarchitects.com

Представяме ти студиото за архитектура и дизайн, което винаги намира свеж и специфичен поглед към всяка конкретна ситуация.

Еднофамилната жилищна сграда, която споделят с нас, разглежда темата за пропускливата граница между градското и частното пространство, между споделените и индивидуалните зони. Другият проект представя апартамент, в който фиксираните елементи – стени, подове и тавани са с чиста геометрия и укрепват връзките между пространствата чрез пропускане на естествена светлина, гледки и растителност.

ул. „Васил Друмев“ 4
088 507 4413

Editors’ Choice: ритъма на април

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *