Познай какво – Александър Сано ще е новият водещ на „Островът на 100-те гривни“

Предстои ни ново реалити, а вече знаем и кой ще е неговият водещ – виж всички подробности

0 коментара Сподели:
Александър Сано ще е новият водещ на „Островът на 100-те гривни“

Както вече ти разказахме, една новина избухна като атомна бомба в родното интернет пространство – Би Ти Ви пуска напълно ново за България приключенско риалити!

То се казва „Островът на 100-те гривни“ (на английски: Million Dollar Island) и е приключенско предаване по лиценз на Talpa Studios. Участниците в него ще се борят за награда от 300 хил. лв. Кастингът вече започна, а записването става през онлайн формат. От Би Ти Ви не посочват кога планират старта на излъчване, но обещават да е нещо грандиозно, което не сме виждали до момента.

В „Островът на 100-те гривни“ ще има невиждан досега регламент,

в който 30 непознати участници отиват на място, в което далеч от всичко обичайно създават свои закони на общността. В играта приключенците ще изпитат възможностите си да оцеляват на изолиран тропически остров насред океана, далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. В нея са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел. Тримата играчи, които имат на китката си най-много гривни, ще достигнат до финала, където ще се борят за своя дял от наградата.

Новината около формата, която дойде вчера и буквално предизвика десетки коментари и реакции в социалните мрежи е, че водещ на бъдещето предаване ще бъде Александър Сано.

„Ами… не го мислих много. Усещам, че ще е много добро преживяване. На всички желая успех!!!“,

написа той в профила си, а организаторите напомниха, че кастингът за участие вече е отворен и ще продължи до 14 април.

„Аз съм човек, който обича предизвикателствата и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си. Смятам, че ще ми се случи нещо много интересно, и го очаквам с нетърпение. Видях предимствата на този формат пред други подобни, които сме гледали до момента, и ми стана „много интересно“, казва актьорът и сложи край на спекулациите,

че всъщност Ваня Джаферович е избраният да води и този реалити формат.

Както казахме и миналия път – пожелаваме си само – да гледаме нещо наистина добро! Стискаме си палци или поне тези от нас, които още съхраняват телевизори у дома си.

За още от същото – виж Предстои „Островът на 100-те гривни“

Jameson представя: Култовите филми на Александър Сано

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *