Ново риалити детронира „Игри на волята“ – предстои „Островът на 100-те гривни“

Новината избухна днес и взриви интернет – Би Ти Ви пуска ново приключенско риалити, разказваме ти всичко необходимо в статията

0 коментара Сподели:
Открадни си идеи за супер Instagram снимки от трима фотографи и тяхната градска среда

Тази година телевизионният ефир не спира да ни изумява,

защото за няколко месеца двете водещи телевизии у нас пуснаха всички възможни свои козове от вътрешния джоб и станахме свидетели на старта на множество риалити формати. В ефир отново с нови сезони започнаха да се изявяват добре познати любимци и напълно нови участници, които предизвикаха интереса на публиката. Вече гледаме от седмици „Ергенът“, Dancing Stars, Hell’s Kitchen България, „Като две капки вода“ и какво ли още не.

Днес обаче една новина избухна като атомна бомба в родното интернет пространство

– Би Ти Ви пуска напълно ново за България приключенско риалити! То се казва „Островът на 100-те гривни“ (на английски: Million Dollar Island) и е приключенско предаване по лиценз на Talpa Studios. Участниците в него ще се борят за награда от 300 хил. лв. Кастингът започва на 13 март, а записването ще става през онлайн формат.

От Би Ти Ви не посочват кога планират старта на излъчване, но обещават да е нещо грандиозно, което не сме виждали до момента. Напомняме ти, че досега медията има опит с няколко приключенски риалити формата, които пожънаха среден успех.

В „Островът на 100-те гривни“ обаче ще има невиждан досега регламент.

В него 30 непознати участници отиват на място, в което далеч от всичко обичайно създават свои закони на общността. От тях зависи дали ще останат автентични и ще спечелят битките дори когато късметът не е на тяхна страна, за да стигнат до финала и да вземат голямата награда.

Новата игра и свещената гривна

В играта участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват на изолиран тропически остров насред океана, далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. В нея са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел. Тримата играчи, които имат на китката си най-много гривни, ще достигнат до финала, където ще се борят за своя дял от наградата от 300 000 лева. Всички участници, стъпили на острова, получават равен брой гривни, които ще отговарят на определена стойност.

Докато са на острова, приключенците могат да печелят и губят гривни,

като се състезават в различни предизвикателства, или да получават такива и от други участници. Ето защо благополучието на всеки играч в създалото се ново общество в „Островът на 100-те гривни“ ще зависи от хората, с които се обгражда, а приятелствата – емоционални и стратегически, ще струват истинско богатство! Тези, които съумеят да проявят смелост, адаптивност и да изградят добра стратегия и, разбира се, тези, които съдбата обича, ще вървят по пътя на богатството, събирайки повече и повече гривни от своите приятели и съперници. А другите, които останат без гривни, ги грози опасността да загубят мястото си в играта.

Всяка прилика е случайна

Въпреки че на пръв поглед играта изглежда почти същата като „Сървайвър“, организаторите обещаха, че двете предавания изобщо не си приличат. Приключенското риалити „Островът на 100-те гривни“

ще включва много повече екшън от типа на „Игри на волята“ и ще предложи на зрителите силни емоции с историите на едно ново общество,

чиито членове не просто ще се борят с природните условия на острова, изпълнен с мистерии, изненади и трудности, но и ще създават стратегии, приятелства и коалиции с единствената цел да спечелят дял от голямата награда.

Не знаем какво ще стане, но само си представяме образите и лицата, които ще се впуснат в надпреварата – още гадаем дали ще имаме отбор „звезди“, спортисти или обикновени участници, а може и да получим смесени отбори. Пожелаваме си само – дано този път гледаме нещо наистина добро! Стискаме си палци или поне тези от нас, които още съхраняват телевизори у дома си.

За още от същото – виж Big Brother 2024 – магове, плюс сайз дами и транссексуални

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *