Истинският мъж се познава не само по време на празници

0 коментара Сподели:
Истинският мъж се познава не само по време на празници

Една жена не иска да бъде специална и обичана само на 8 март.

Ако наистина искаш приятелката ти да почувства колко много означава тя за теб, има много начини да го направиш. Важното е обаче наистина да полагаш усилия ежедневно.

Наруши рутината

Лесно е да изпаднеш в рутина с годините, това го знае всяка двойка. Променяй рутината от време на време, независимо дали е да отидете в нов ресторант, да научите нещо ново заедно или да натоварите спонтанно куфарите за уикенда. Покани я на среща – като в началото, когато нямахте търпение да дойде в уречения час и място.

Внимание пред другите

Кога за последно й каза колко добре изглежда? Целуни я публично. Хвани я за ръка. Публичните прояви на привързаност не са за всеки, но много жени обичат другите да виждат, че половинката им ги обича. Жените искат да се чувстват специални и вниманието на публично място изпраща това послание, казват психолозите.

Правете малки подаръци без повод

Не чакай празник или повод да я изненадаш. Когато й подариш любимия шоколад, любимото вино или книга, за която ти е споменавала няколко пъти , тя няма да се зарадва толкова на него, а ще оцени мисълта и усилията, че искаш да я зарадваш. Подари й нещо, което ще има дълготраен ефект върху външния й вид и здравето й. Козметика, карта за спорт, балийски масаж, клас по йога или просто вечеря със специално подбрани здравословни продукти.

Бъди честен с нея

Говори истината на приятелката си, доколкото можеш, с яснота, любов, уважение и нежност. Това не само ще я накара да се почувства специална, но и ще помогне да укрепите връзката ви. Ако пуши и многократно е опитвала да спре цигарите, не я съди. Напротив, насърчавай я и й повтаряй колко се гордееш с нейните усилия. Но в същото време бъди честен – кажи й, че си загрижен за здравето й и колко е неприятна миризмата на цигарен дим по дрехите и косата й, както и в дома ви. Може заедно да отидете на терапия за отказване от цигарите или да й предложиш да замени цигарите с по-малко вредна бездимна алтернатива. Пълното спиране на тютюна и никотина е най-добрият избор за всеки пушач, но малцина го правят. Продукти като устройства за нагряване на тютюн или електронните цигари доставят никотин по различни начини, без изгаряне. Когато няма горене, няма да има дим, както и толкова вредни вещества, които се образуват при горенето на цигарата.

Помогни й да разреши своя проблем

Бъди подкрепа в трудно за нея решение или в справяне с вреден навик. Ако се измъчва, че е качила няколко килограми в повече и не може ден без сладко, заедно променете начина си на хранене и семейното меню. Не купувайте храна от улицата, правете си здравословни десерти, забравете доставките на пица, заменете виното с безалкохолно, спортувайте заедно, разхождайте се повече сред природата.

Истинският мъж се познава не само по време на празници

Забрави си телефона

В преносен, а защо не и в буквален смисъл,. Когато си с партньора, създай си навик да не използваш телефона си. Вместо това говори с нея и се смейте се заедно.

Помоли я да те научи на нещо, в което е добра

Приятелката ти знае италиански език, рисува изключително или танцува чудесно. Помоли я да те учи на едно от тях. Този малък жест е достатъчен, за да накара една жена да се почувства страхотно и да разбере, че не просто знаеш, но и цениш нейните таланти.

Подкрепи я в риск, който се страхува да поеме

Ако иска да напусне работа и да започне нещо ново, дори собствен бизнес, но я е страх, тя има нужда от подкрепа и разбиране, че каквото и да стане, е взела най-доброто решение. Това ще й даде смелост и кураж. Ще чувства сигурност, каквато всяка жена желае във връзката си.

Говори и споделяй

Тя ще се чувства сигурна и обичана, ако знае, че е човекът, на който може да се довериш и за най-дребните неща и проблеми, които те измъчват. Споделяй как е минал денят ти, какво те е огорчило или зарадвало, какво решение ти се върти в главата. Споделяй й дори защо понякога мълчите.

Събития за седмицата: 4-10 март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *