Жените на върха: Веселина Андреева

The Professionals: Срещаме те с Chief Operations Officer в Amusnet - една жена, която обича предизвикателствата

0 коментара Сподели:
Веселина Андреева

Те са жени на върха – сърфират по високите позиции на реномирани и доказали се на бизнес картата компании. Знаят отлично, че животът обича смелите. И изнасят успеха на силата на нежните си рамене. Този месец Go Guide се изкачва до корпоративния Монблан, за да ги попита: каква е цената на това да си успешен, как балансират между личния и професионалния живот и кога намират време да бъдат просто жени. Представяме ти дамите на отговорните позиции в големите компании.

Веселина е Chief Operations Officer в Amusnet, където работи вече близо 6 години.

Кариерата си в света на iGaming започва преди близо 17 години, като през това време се превръща в лидер, отговорен за създаването на множество процеси и екипи. Освен изключителен професионалист тя е майка на прекрасно 9-годишно момче, което я вдъхновява да се справя с динамичната среда и ежедневните предизвикателства. В свободното си време Веселина се наслаждава на пътувания до вълнуващи дестинации и срещи с нови култури, зарежда се с интересни книги и курсове, които ѝ помагат да се развива – както като личност, така и като професионалист.

Как стигна до тази сфера на дейност? Какво те доведе дотук?

По-важното е не как стигнах, а какво продължава да ме задържа в тази индустрия. Ако трябва да съм откровена, приключението ми започна съвсем случайно. Тогава още не осъзнавах как едно решение може да промени живота ми. Динамиката и предизвикателствата в индустрията продължават и до днес да ме стимулират да научавам нови неща. Определено в онлайн гейминга концентрацията е много висока и ако не се адаптираш и подобряваш непрестанно, няма как да се задържиш.

В Amusnet си от шест години. На какво те научи работата в компанията?

Работата в компанията ме научи колко е важно постоянството. Persistence and consistency (постоянство и последователност) са двете ми любими думи и за успеха според мен от съществено значение е да притежаваш тези качества. Освен че е интересна, работата с хора може да бъде и много предизвикателна. Затова е необходима гъвкавост –

умението да чуеш гледната точка на другите и да стигнеш до най-правилното решение.

Коя е любимата ти част от работата?

Моят любим момент от работния ден е пристигането в офиса сутринта. Обичам да видя екипа, да се усмихнем и да си направим кафе. Изпивам първото си кафе в 5 вкъщи за събуждане, а това с колегите е за удоволствие. Годините ме научиха, че ключът към това да си добър професионалист е работата да ти носи удоволствие и удовлетворение.

Имаш син, увлечен по програмирането, шаха и английския език. Мислиш ли, че се вдъхновява от теб и за в бъдеще би имал кариера, сходна на твоята?

Силно се надявам да успявам да го вдъхновявам. Това, на което искам да го науча, е да следва своите мечти и да обича това, което прави.

Животът е кратък, за да следваме чужди идеали и да работим нещо, което не ни удовлетворява.

Вярвам, че когато си щастлив, всичко се подрежда по най-добрия за теб начин.

Как се зареждаш в свободното си време?

Не знам дали „свободно време“ е правилната дума, защото използвам всяка минута, за да свърша нещо, да се развивам, да се движа и това истински ме зарежда. Освен това обожавам да шофирам и мога да прекарам много време в колата: само аз, музиката и пътя. Или пък да летя до далечна дестинация (колкото по-далечна, толкова по-добре), където да изляза от комфортната си зона и да разширя кръгозора си. Вярвам, че животът винаги ни провокира и никога не ни оставя на едно място: или отиваш нагоре, или надолу.

Аз избирам нагоре, всеки ден!

7 неща, които да направиш до края на годината – предизвикай себе си с този списък

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *