Да обичаш Банско: Boutique Hotel Entry E

Go Travel: Водим те до едно място, което усещаме като портал между комфорта на цивилизацията и необятността на природата

0 коментара Сподели:
Да обичаш Банско: Boutique Hotel Entry E

Да обичаш Банско е толкова лесно, някак естествено.

Градчето, чиито вени са калдъръмените улички, сините небеса – очите, а сърцето е разделено на две равни части – една за Рила, една за Пирин.

Знаеш, че ние те водим само на хубави места. Този февруари не е изключение,

защото с абсолютно нетърпение се отклоняваме от града към величествения, понякога мразовит, но винаги живописен фон на Банско. Отправяме се към Boutique Hotel Entry E – едно място, което усещаме като портал между комфорта на цивилизацията и необятността на природата. Място, на което да разбереш що е то пълноценен релакс, перфектно обслужване и почивка, която си заслужава.

Е, пристигнахме. Време е да те разведем!

Стъпка едно: Настани се удобно!

Boutique Hotel Entry E те посреща с 43 светли, просторни и изящно обзаведени апартамента, които са оборудвани с всички необходими приспособления за комфортен престой. Атмосферата вътре носи спокойствие – мебелите са от дърво, цветовете са топли и в естествената гама, а наличието на камина е нещо като… черешката на тортата! От всяка стая имаш възможността да се любуваш на различни пейзажи от заобикалящата природна красота, което мигом затваря кръга на съвършенството. Настанихме се, сега е време да продължим нататък, има още толкова много…

Какво да хапнеш?

За голямо щастие всички ценители на забележителните ястия и качествената храна ще останат очаровани, удовлетворени и ще искат „да си сипят още“, защото ресторантът в хотела е нещо наистина специално. Името му е Garlic и изкушава с меню, отличаващо се със съвременен почерк и модерна интерпретация на любими традиционни блюда и ястия от световната кухня. Има главозамайващи десерти, коктейли, както и две отделно обособени зали, едната от които в непосредствена близост до детския кът на хотела.

Децата са добре дошли

С един от най-големите детски центрове в Банско опциите за игри са неизчерпаеми. Царството на малчуганите е оборудвано с детски лабиринт и зона с много игри. Мястото е подходящо за празнуване на всякакви събития и рождени дни, като може да разчиташ на професионални аниматори за организиране на разнообразни и интересни занимания за цялата детска компания. Отбелязваме, че за най-малките гости на хотела посещението в детския център е безплатно.

Активната почивка

Дойде време да обиколим и различните занимания, с които можем да раздвижим кръвта, преди да се отдадем на почивка и релакс. Boutique Hotel Entry E залага на максимата „Спортът е здраве“, затова тук откриваме мултифункционална зала, подходяща за различни спортни дейности и практики. Относно всички ски и сноуборд ентусиасти и нуждата от максимално удобство за практикуването на снежните спортове – е, тук хотелът бие по точки! На твое разположение е шатъл от и до началната станция, както и цели два ски гардероба – един на територията на хотела и един до ски станцията. Там спокойно може да съхраниш оборудването, да се възползваш от отстъпки и да се отдадеш на снежни приключения.

Има ли СПА?

Разбира се, че има! Релаксът е свещен и тук съвършено знаят това. Хотелът ти предлага пълно презареждане след вълнуващия ден в планината – на твое разположение са сауна с панорамна гледка към природния пейзаж, парна баня, открита топла каца с температура до 38 °C и зона за релакс. Ако имаш нужда от масаж, заяви предварително и се наслади на заслужената почивка. В близост има и минерален басейн, в който целогодишно може да се отдадеш на пълноценен релакс. Уверяваме те, че прекарването тук си заслужава, и оставяме на теб само да се убедиш сам.

Ние оставаме тук и за финал ще кажем:

Най-хубавото е, че тук оставят вратата към планината широко отворена. И не, не е хладно – ужасно приятно е!

ул. „Св.Иван“ 8
+359 895 70 50 10, тел. ресторант:+359 895 70 50 12
www.entrye.eu
FB /entryebansko; FB /garlicbyentrye
IG /entry_e_bansko
IG /garlicbyentrye

Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *