Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Добавяме нов приз, с който номинираните заведения да излъчат собствените си фаворити

0 коментара Сподели:
Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Деветите Go Guide Food&Drink Awards идват обновени – този път освен теб питаме и самите участници кои са техните любимци.

Гостите на всяко заведение, ресторант, бар или клуб са хората, на които се доверяваме за точната преценка. Те са дегустаторите, критиците и най-важната съставка, която превръща едно място в специално. Затова вече девет години се обръщаме именно към тях като към ценнен източник на информация и търсим мнението им къде в София и Пловдив можем да открием

най-добрата симбиоза между меню, интериор и обслужване. 

Доброто преживяване обаче зависи не по-малко и от тези, които влагат отношение и любов, за да ти представят тайните на кулинарното удоволствие. Говорим за целия екип, който стои зад управлението и представянето на градските легендарни места. Те превръщат

храната в емоция, напитката в отпечатък, мястото в главен герой, а теб издигат на пиедестал.

Водени от желанието да наградим труда, колегиалността и развитието, за първи път добавяме към традиционната Награда на публиката и още едно бижу – Награда на гилдията. 

Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Годишните Go Guide Food&Drink Awards са мястото, на което да благодариш чрез вот на местата, които ти дават сладката, солената и чуждестранната страна на живота, сервирана в чаша или аранжирана в чиния. В категориите на Наградите ще откриеш любими локации за сутрешно кафе изживяване, бохемски брънч, обедно бягство или вечерна наслада. Избери тези, които намираш за най-близки до твоята същност, и ги титулувай като най-добри.

На церемонията по награждаването можеш да видиш именно тях с приза “Награда на публиката”. 

Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Новото попълнение е Наградата на гилдията!

Този трофей ще носят местата, които са отличени с признание на гилдията или избрани от всички техни колеги в бранша. Всяко номинирано заведение ще може да подкрепи чрез глас своите фаворити сред останалите, защото специалното е в това да поздравяваш тези, които са повлияли на средата и са я развили. На гастрономическата карта има място както за утвърдени професионалисти, така и за новатори – разнообразието формира гилдията и я прави по-здрава и смела. 

Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Вместо да стискаш палци – отбий се на awards.goguide.bg, за да възнаградиш най-добрите.

Не забравяй, че гласувайки за любимите си места в София и Пловдив участваш и за една от наградите на Fashion Days – три ваучера за пазаруване на стойност 500 лева. Тази година в Go Guide Food&Drink Awards присъства и еко категория, мотивирана от Еко Партнърс, за която ти разказваме тук

С подкрепата на генералния ни партньор Takeaway имаш възможността да спечелиш ежеседмични специални награди! 

Докато чакаш победителите сред заведения за чудо и приказ, утоли жаждата с „Велинград Alcalia“, натурална минерална вода от душата на Родопите. Заложи на качественото българско вино и празнувай любимите места в София и Пловдив с палитрата на Domaine Boyar. Виж перлите на гастрономическата карта и вдигни наздравици за номинираните с Finlandia BotanicalJack Apple и Gin Mare! Следвай любопитството и разгърни креативността с вкусовете на Schweppes! Избирайки любимците ти от номинираните места, можеш да спечелиш и награди от Estrella Damm – Brewed in Barcelona, които подаряват 10 ледарки с бири на 10 от гласувалите. Go Food&Drink Awards се осъществява с подкрепата на JTI България.

Go Guide Food&Drink Awards

Go Guide Food&Drink Awards: Награди победителите сред заведения за чудо и приказ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *