А ти разбра ли, че най-доброто издание на elrow Sofia идва през март?

Магията на новия elrow Sofia оживява в приказни декори, вълшебна музика и епично парти – виж кои диджеи ще пускат на 9 март в Арена София

0 коментара Сподели:

Ако вярваш в чудеса и фантазията е твоета реалност, значи си наш човек и знаем кое парти ще ти хареса.

Ела с нас в приказките, отиваме към elrow Sofia – Enchanted Forest!

Никога не е прекалено рано да си направиш планове за март, особено когато знаеш, че elrow се завръща в София и то с най-грандиозното и епичното издание, правено досега. Този път Арена София ще излети под звуците на музиката на

CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU.

На 9 март те очаква приказен свят, декор от друго измерение и хора от различни планети – природата оживява в града, а дансингът ще се напълни с говорещи еднорози, дървесни феи и други митични създания. 

И не, не халюцинираш, ще бъде точно толкова яко. 

Изрази себе си чрез грим и костюм, вземи твоите хора и се изгуби в Омагьосаната гора. Виж повече за великите имена, които ще срещнеш зад пулта.

Селекцията за лайнъпа започва с двама от най-желаните артисти в света.

Да видиш Claptone, един от най-прочутите диджеи в световен мащаб, на живо е шестица от тотото. Освен че Tomorrowland винаги е жаден за неговата музика, той има и лейбъл – Golden Recordings. Няма да те изненадаме, че в свободното си време пуска на Coachella, Rock in Rio, Hideout, Creamfields, Sunrise, Beyond Wonderland, Big Burn, Ile Soniq, Ultra Music Festival, Mysteryland, Afterhills, Melt!, Lollapalooza, както и elrow.

След като приковахме вниманието ти с първата звезда, е време да ти кажем, че в Арена София ще видиш и Cloonee.

Той вибрира на други честоти – питай всеки, който е бил в публиката на DC Mexico, Ushuaia Ibiza, HI Ibiza, Bonnaroo, Electric Forest, Amnesia Ibiza, Shambhala Music Festival, HARD Summer, Club Space Miami, Pacha Ibiza, Wharehouse Project Manchester и още. Освен че е един от най-горещите диджеи на сцената за електронна музика в момента, той разполага със собствен музикален лейбъл – Hellbent Records, и е третият най-продаван Tech House артист в Beatport за 2022 г.

В Омагьосаната гора влизат и три жестоки имена от испанската електронна сцена.

Първият е Paco Osuna, който е един от най-доказаните диджеи с кариера от 20+ години. За това време той успява да отвари Club4 в Барселона заедно с Marco Carola, Adam Beyer и Christian Smith, а също – създава Mindshake, който днес е сред най-значимите техно лейбъли в САЩ и Европа. Разбира се, може да се похвали и със сериозен бекграунд, съдържащ Fabric London, WOMB Tokyo, Space NYC, Space Miami, Verboten NY, Watergate Berlin, Electric Brixton London, Amnesia и Space Ibiza, Sónar, Awakenings, Dockyard, ADE, Neopop, BPM, Electric Zoo, Movement Detroit, Time Warp и Tomorrowland.

Marc Maya пък е един един от най-влиятелните испански артисти и резидент на elrow.

Нощният живот в Барселона му е благодарен, защото именно той е сред основателите на известния клуб Row 14 с ежеседмична публика от 4000 души на всяко парти. През останалото време прави музика с лейбъли като Cr2 Records, Suara, Great Stuff, Einmusika, VIVa LIMITED, Upfront Records, elrow Music, Florida Music и други.

Последният от испанското трио е Toni Varga, който публиката познава като един от най-известните резиденти на Amnesia в Ibiza.

Музиката му звучи по цял свят, като можеш да го откриеш на събития като Creamfields, BPM Festival, Ultra South Africa, ADE Festival, Monegros, Dreambeach, Neo-Pop, Tomorrowland, Glastonbury, Parklife, Hideout и други. Скоро и на elrow Sofia!

В лайнъпа за Омагьосаната гора се включват още:

Преди няколко месеца те срещнахме с Pavel Petrov отблизо, а сега е време да те зарадваме, че го видиш на 9 март. Той излиза за четвърти път на сцената на elrow Sofia като най-разпознаваемото лице от EXE, продуцент и DJ, който създаде собствен лейбъл – EXE AUDIO. 

И между другото, ръцете горе за EXE AUDIO, който стана дванадесетият най-добър INDIE DANCE музикален лейбъл според Beatport!

Второто българско попълнение в програмата е Peppou, който излиза за първи път на сцената на elrow.

Той е резидент на EXE, продуцира извънземни ритми, които катерят класациите в Beatport и носи заслуги за развитието на електронната музика в България. 

Съветваме те да загрееш за Омагьосаната гора с последното му EP – “WASTED”,

което е именно за музикалния лейбъл на EXE и Pavel Petrov – EXE AUDIO.

Какво чакаш? Влез в Омагьосаната гора и виж на живо как изглежда най-доброто издание на elrow Sofia.

Датата е 9 март, билетите са тук.

Награда на гилдията и Награда на публиката: какво ново ще видиш на Go Guide Food&Drink Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *