Летен ъпдейт за повече увереност

Защо коучингът е полезен?

0 коментара Сподели:

Мислим си, че много неща стоят между нас и успеха, но един „коуч“ знае истината. Коучът е като пътеводител към успеха, а лятото е точният сезон за промяна. Спрямо всяка ценностна система и лична история коучът помага да създадете реалистична визия за себе си отвъд очакванията на другите.

Проблемите на модерния човек не се решават със старомодни подходи, а с иновация – за повече подробности посетете martinstefanov.bg

 Той чува това, което казвате, точно толкова, колкото това, което премълчавате. Въпросите му показват, че само едно нещо пречи да стигнем там, където искаме – вътрешните ни страхове. Няма възраст, когато е прекалено късно човек да е щастлив и успешен. Достиженията в кариерата и загуба на посока, нуждата от промяна, но страхът от провал, проблемите с увереността и самочувствието са част от малките спънки за всеки от нас по пътя към успеха. Да заместиш застоя с коучинг обучение е началният прогрес и има с кого, къде и как. След 12 години кариера в областта на човешките ресурси Мартин Стефанов се превръща в професионален коуч, който открива твоите предизвикателства, навигира пътя към поставените от теб цели, помага, за да се утвърдят такива изобщо. Прилага индивидуален подход за поставянето на обективна самооценка.

Клиентите казват:

Той има способността да превъплъщава нас самите в най-доброто от това, което можем да бъдем и да направим за себе си.

Създава инстинкт към това да си своята най-добра версия. Култура на съвършенството, която се превръща в основа за всеки аспект от вашия живот. Може да се изумите колко сте способни с правилно ориентиране, а с успеха ви коучът остава на върха на играта и поддържа движението към собствения ви връх. Не чакайте друг ден, за да предприемете тази стъпка към неограничения си потенциал.

С целия си потенциал можеш да отметнеш 2-3 неща от Тo-do list-а за лято 2017!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *