Събития за седмицата: 15-21 януари

Градът е лед, а гори в изкуство

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата (6)

Нова седмица, нова парти лавина.

Пусни се по пързалката на София, тя знае къде да те отведе. И тази седмица ще бъде цветна и шумна, защото ще бъдем публика, зрители и слушатели на изкуството. Ще затворим очи и ще отворим сърце за всичките му форми, а аплодисментите ще дадем за лекторите, които ще ни разкажат няколко истински AI измами, за един мръсен документален филм и за музиката, която винаги ни кара да настръхнем. Заповядай!

“Изкуствен интелект и истински измами”
16 януари, Sofia Live Club

“Изкуствен интелект и истински измами”

Знаеш колко харесваме Ratio! Затова няма да пропуснем и предстоящата им среща, с която ще атакуваме бъдещето и ще проверим дали киберсигурността ще се пропука. Възможно ли е да се открадне човешкият глас? Ако допреди няколко години това звучеше като епизод на антиутопията Black Mirror, днес вече е съвсем реален сценарий. На „Изкуствен интелект и истински измами“ ще видим на живо как AI може да злоупотреби с гласа ни и да го използва за измама.

„Татко снима мръсни филми“ – документален филм
18 януари, Прегърни ме/Галерия

„Татко снима мръсни филми“ – документален филм

В четвъртък гледаме „Татко снима мръсни филми“, който проследява живота и кариерата на Стивън Х. Апостолоф. Филмът ще ти покаже издигането на Стивън Х. Апостолоф от източноевропейски емигрант до продуцент и режисьор на нискобюджетни еротични филми през 60-те и 70-те години, неговите бурни отношения с печално известния Ед Ууд и падението му в края на 70-те.

3 years BLVKCAT
19 януари, DOM

3 years BLVKCAT

Петъкът ще е горещ!

Отиваме в едно от най-добрите места за слушане на електронна музика в България – DOM, където ще празнуваме рожден ден. Оставяме се на удоволствието и CLIMAX – една концепция, която носи усещане за берлинската техно култура и цели да подкрепи изкуството и свободата. Събитието обещава най-мръсната и секси версия на електронната музика, там сме!

DIASS pres. EYES CLOSED
20 януари, DOM

DIASS pres. EYES CLOSED

Не се отдалечавай от DOM, защото в събота там влиза DIASS.

Влез с отворено сърце и затворени очи, готов да изпиташ магията на парти, в което музиката не просто се чува, но и се усеща. Очаква те пространство, където тъмнината не е празнота, а платно за живия звуков пейзаж. Празнувай музиката с нас!

Защо да купиш билети до мечтаната дестинация точно през януари?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *