Защо да купиш билети до мечтаната дестинация точно през януари?

Предлагаме личните ни tips & tricks как да организират мечтаната ваканция и се възползваме, без да се замислим от невероятните предложения на Vola.bg и техния Cheap January/Евтинуари

0 коментара Сподели:

Всяко пътуване си има трикове, които го правят по-евтино, по-вълнуващо и много по-приятно,

а професионалните приключенци ги знаят всички до един. Ние не правим изключение и ти подсказваме личните ни tips & tricks защо именно януари е месецът, в който купуваме билети за цялата година, с до 60% по-евтино. Правим го и заради страхотните предложения на нашите приятели от Vola.bg, които стартират първото бг издание на кампанията си Cheap January/Евтинуари, в която всеки 5-и клиент, направил резервация на www.vola.bg до края на януари, автоматично печели един от 300-те ваучера (на стойност между 10 и 100 евро) или голямата награда от 5000 евро. Vola.bg предлага и ексклузивна оферта за всеки клиент – безплатна промяна на резервацията. Това означава, че при резервиране на самолетни билети през сайта им получаваш гъвкавостта да промениш решението си за пътуването. Без повече приказки, ето и задължителните tips & tricks, за да планираш ваканцията си като истинско про.

Избери точната дестинация и точната промоция

Знаем, че отдавна мечтаеш за Милано или Париж, но никога не уцелваш цена, която да те удовлетворява. Е, имаме новина – през Евтинуари на Vola.bg получаваш страхотна промоция за билети до дестинации, които не бихме пропуснали, с 60% по-ниска цена.

Подсказваме ти, че може да избираш от многобройните им промоции на билети,

като двупосочни пътувания София – Наполи на цени от 25 €, София-Мюлуз от 29 €, София – Милано от 29 €, София – Болоня от 29 €, Тулуза – Венеция от 30 € и Тулуза – Валенсия от 30 €. Можеш да намериш и промоции на полети от София до Германия (Меминген от 20 €, Кьолн Бон от 32 €, Берлин от 37 €, Франкфурт от 37 €, Мюнхен от 138 €), както и полети от София до Италия (Наполи от 25 €, Милано от 29 €, Катания от 29 €, Болоня от 29 €, Бари от 32 € и Рим от 39 €). Възползвай се и от промоциите им от София до Великобритания (Лондон от 29 €), от София до Испания (Барселона от 30 €, Малага от 56 €, Мадрид от 57 €) и от София до Белгия (Брюксел от 30 €).

Премахни притесненията

Всичко се случва, затова, когато планираш пътуване, искаш сигурност, опция за връщане на парите, ако се наложи и консултанти, които да ти помагат във всеки един момент от пътуването. За щастие на Vola.bg можеш да се възползваш от услуги за всички твои нужди. Vola Trip Protect ти дава възможност, ако полетът ти бъде отменен, те да покрият разходите за друг билет. Vola Flex ти предлага възстановяване на сумата или правене на нова резервация безплатно, когато желаеш да откажеш своето пътуване.

С тази опция можеш да вземеш парите си обратно или да резервираш отново безплатно, ако плановете ти за пътуване се променят.

Можеш да анулираш или да направиш нова резервация на пътуването си до 24 часа преди заминаването, да вземеш обратно 90% от резервацията или да промениш полета на цената на първоначалния билет. Ти решаваш дали искаш възстановяване на сумата или безплатна повторна резервация – не е необходимо да представяш документи и няма да те питат за причината за отмяната. Vola Fast Refund ти гарантира, че ще получиш възстановяване на сумата ти по-бързо от всяка друга авиокомпания – можеш да получиш своите пари обратно в брой още на следващия ден или веднага като ваучер. Можеш също да отблокираш парите си за отменен или променен полет в брой в рамките на 24 часа или веднага като ваучер. С Vola Места резервираш предпочитаните от теб места, а с Vola Автоматично чекиране техният екип се грижи за целия процес на чекиране, така че да си спомняш само за перфектното пътуване. Не е необходимо да извършваш чекирането самостоятелно, спестяваш време и пари, без допълнителни разходи, без тълпи на летището. Не забравяй, че можеш да анулираш или да направиш нова резервация на пътуването си до 24 часа преди заминаването, а екипът им от консултанти, които говорят български, ще те обслужи 24/7.

Бъди информиран

Много е важно да бъдеш информиран винаги преди да тръгнеш на поредното приключение. Ето защо подсказваме, че Vola.bg може да те насочи към перфектната за теб дестинация.

Те ти предоставят полезна информация за различни туристически дестинации, включително атракции, които може да се посетят,

как да стигнеш до там, възможности за местен транспорт, най-доброто време за посещение и средната дневна цена в града. Vola.bg предлага пълна гама от туристически услуги като настаняване в хотели по света, коли под наем, летищни трансфери, туристически изживявания и дори лодки под наем. Остава само да се гмурнеш в необятните възможности на Cheap January/Евтинуари. Време е за приключения!

За още от същото – виж 4 приложения, които ще улеснят пътуването ти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *