5 събития, които ще те накарат да се посмееш

Тази седмица има достатъчно събития, които да ти оправят настроението, ако си кисел още в понеделник

0 коментара Сподели:

Досега не сме срещали някой, който да не обича смешките, затова залагаме на сигурното. Тази седмица те развеждаме по стендъп сцените в града, а от теб се иска само да си приготвиш кърпички, защото гарантираме, че ще плачеш. От смях, естествено.

БЪЛГАРСКА STAND UP КОМЕДИЯ: НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕЗОНА

През последните години българската стендъп комедия се изстреля в космоса. Развъртяха се теми като „София срещу провинция“, „90s Show” и любовни несгоди. Ако си пропуснал нещо, сега е моментът да наваксаш с най-доброто от изминалия сезон. А дори и да си посещавал представленията редовно, нищо няма да загубиш, ако отидеш пак – дори и входът е свободен!
Кога: 11 юли, вторник, 21:30 ч.
Къде: Studio 5, НДК, вх. А3
Вход: свободен

ХАХАХА ИМПРО РАЗБИВАНЕ

Запиши си датата 13 юли, защото тогава ще се проведе епична битка между трима от най-талантливите импровизатори – Тони Карабашев, Васил Бовянски и Живко Джуранов. Правилата са прости: сценарий няма и трябва да приемеш всичко, което ти поднесат останалите участници на сцената. Резултатът е неповторим буквално и меко казано комичен.
Кога: 13юли, четвъртък, 19:00 ч.
Къде: Hahaha Impro Palace, ул. „Г. С. Раковски“ №44
Вход:10 лв.

ИСТОРИЯ ПО СНИМКА

Този път пощенската кутия разнообразява нещата, не че има нужда. Вече се убедихме, че те бива в съчиняването на истории по тема, но я да видим как ще се справиш с приказка по снимка! Живот на писанията ще вдъхнат Мария Силвестър, Ники Станоев, Димитър Калбуров, Wosh MC, Прея, Люси Дяковска, Косьо Лунгов, Камен Алипиев – Кедъра и Гери Турийска, а ние нямаме търпение да видим къде ще ни отведат историите този път.
Кога: 13 юли, четвъртък, 20:00 ч.
Къде: Маймунарника, Борисова градина
Вход: 10 лв.

STAND-UP COMEDY В КОМЕДИ КЛУБ СОФИЯ – НОВИТЕ ШЕГИ ЗА ЮЛИ

Комеди клуб има достатъчно на брой почитатели, за да се налага да обясняваме кои са. Цели 12 от най-добрите им комедианти ще те забавляват в сряда вечер, а репертоарът е изцяло нов. Предупреждаваме, че шегите не са били изпробвани до момента, така чеможеш да очакваш всичко. Без майтап!
Кога: 12юли, сряда, 21:30 ч.
Къде: The Comedy Club Sofia, ул. „Леге“ №8
Вход: 8/6 лв.

НИКИ ГОВОРИ ЗА МУЗИКА! #НИКИГОВОРИ

Той много иска да пее, но не може. Затова пък умее да говори и да забавлява. След 13 години отсъствие от сцената харизматичният Ники Станоев се завръща не с какво да е, а със стендъп шоу. Освен да те разсмее, Ники ще ти разясни важни житейски въпроси като „Защо метълите носят тесни дънки, а рапърите – широки?“. А дотогава въпросът ще продължава да ни тормози по цели нощи.
Кога: 14юли, петък, 21:30 ч.
Къде: Studio 5, НДК, вход А3
Вход: 8/10 лв.

За лятото ти трябват само бански и усмивка.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *