Събития за седмицата: 1–7 януари

Към новото начало

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

Отвори очи, януари е вече тук.

Първи ден от годината, който започва с неработен понеделник. И това ако не е предпоставка за едни специални 12 месеца? 

Слънцето пробива облаците, а улиците на София тепърва предстои да се напълнят. Ела с нас на обиколка, преди градът да се събуди изцяло, и се довери на нашия нюх към артистичните събития. Продължаваме по стара Go Guide традиция и ти представяме идеи и места, които да предизвикат креативната ти същност. Започваме с изкуство, завършваме с парти. Заповядай!

Eleven – изложба на единайсет авторки
до 30 януари, HOSTGALLERY

Започваме годината с една много специална и изцяло женска изложба. Единайсет ярки дами ни потапят в изкуство и ни оставят да балансираме между усещания и емоции. Всяка е позната от артистичната сцена дали в България, Австрия или Франция и е повече от една стихия.

Изложба „100 години Магда Абазова“
до 10 март, Квадрат 500

МАГДА АБАЗОВА

Водим те до едно събитие, което отбелязва юбилей и си заслужава преживяването още в първите дни на януари. Картините на Магда Абазова носят живописен почерк и предизвикват експлозия от стилове. Точно като художничката всяко платно е силно, цветно и подчертано с индивидуалност. Вярваме, че ще ти хареса!

Chaos DISCO Club
5 януари, TELL ME

Chaos DISCO Club

Януари обещава да е зареден от енергия, прерастваща в буря. Именно хаосът на новото начало ни води към клуба, който никога не спи. Какво чакаш? Посрещни тихите часове на нощта и ги удави в танци.

PAINT & RAVE: art that follows music
6 януари, Чистилището

PAINT & RAVE

Това любимо място дълго ще пази спомени за една велика Нова година. Но докато работните делници ни разделят от удоволствието, което ни доставя мястото, то уикендът предвидливо ни е поканил да се завърнем отново там. В събота пътуваме до ул. “Индустриална”, където изкуството следва музиката. Първо, рисуваме върху платна, докато слушаме креативен DJ сет, после усилваме музиката и се оставяме на вечерта. 

People behind the clubs: Любомира от Carrusel

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *