People behind the clubs: Любомира от Carrusel

Качи се на въртележката с Любомира Кирилова

0 коментара Сподели:
People behind the clubs: Любомира от Carrusel

Без тях градът никога нямаше да е същият. Без тях нощното сърце на София нямаше да тупти в музикална и парти наслада. Без тях може би никога нямаше да видим световни диджеи и международни имена от клубната сцена. Без тях нямаше да ги има много незабравими спомени, откраднати целувки, посрещнати изгреви, крафт коктейли, лудо въртене на дансинга, докато свят ни се завие. Без тях нямаше да усетим какво е истински нощен блясък, да разберем колко е важна концепцията на дадено място, чистият звук, уникалното обслужване и отношение, фейсконтролът или vip партитата. 

Без тях градът ни нямаше да притежава най-ценния си диамант – цветния и интересен нощен живот. 

Ето защо с радост ти представяме нашите любими герои – хората, стоящи зад предпочитаните от нас клубове в София. Тези, които са ги създали, тези, които познават всяко тяхно кътче и могат да ни разкажат много за невероятния им вайб. Какво е да си пионер в своята област и как се гради перфектният клуб – научаваме сега и слушаме с огромен кеф!

Carrusel е бебето на Червило, по-малкото братче на Blender.

Carrusel е Z поколението на клубовете в България, а момичето, което ни разказва, това е управителят на клуба – Любомира Кирилова или съвсем по приятелски – Буба.

Представяла ли си си, че ще станеш култова героиня от парти облика на столицата?
Аз ли? Когато при първите си опити зад бара, пуснах водата толкова силно, че опръсках всички гости наоколо, изобщо не съм си го представяла…

Каĸва е ролята на ĸлубовете в микро „екосистемата“ на нощна София?
Ролята на клубовете е водеща. С наша помощ хората неусетно придобиват клубна култура и принадлежност към обществото на парти хората. Готиното е еклектиката – хората са супер различни и всеки е уникален, а събрани в Carrusel образуват една луда въртележка от емоции, случки и спомени. Be Kind (With the strangers).

Кои са основните стълбове, по ĸоито се изгражда ĸонцепцията на Carrusel?
Концепцията на Carrusel е да успяваме да следваме пулса на града, това, което младите хора искат. Да гоним световните тенденции в клубната култура.

Можеш ли да определиш едно събитие, което ще остане паметно в историята на клуба?
Повечето ни събития остават в историята с различни случки, спомените за повечето от тях ме карат да се изчервявам или да се смея с глас. Историите са достойни за сериал тип „Приятели“ в парти българска действителност. Всъщност една нощ в Carrusel е достатъчна, за да имаш какво да разказваш… или какво никога да не признаваш.

Какви са плановете ви занапред?
Няма да издавам много, защото сме Kind, но не сме Gassy. Ще кажа само, че имаме две тайни, до които могат да достигнат само истински ценители.

COSMOTEQUE New Year by Go Guide: изпрати 2023 от Космоса

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *