Някой срещна някой в цъфналата ръж

... и го превърна в абсолютно парти, което е повече от това, което можеш да си представиш

0 коментара Сподели:

Какво според теб може да събере на едно място Кристина Димитрова, Сашка Васева, Григовор, Жлъч и Гена, Иво Димчев, DJ Steven, Ясен Петров, Орлин Павлов, Поли Генова, Рут Колева, Дивна, Прея и Момчил Колев от известното българско дуо Дони и Момчил?

Може да ги срещне едно абсолютно парти, което е повече от това, което можеш да си представиш.

Със самочувствието на видeли и преживeли много неща, екипът ни се отправи на тайнствена среща в понеделник, на която тайнствени бусчета извозиха нас, гореспоменатите и още не повече от 50-ина заподозрени до брега на поле с житни класове. Пред нас беше безкраят, няколко необясними кръга и една сцена в средата на нищото, на която всички бяхме поканени.

От нея виждахме в далечината Иван Шопов и Теодосий Спасов, които представиха проекта си InFusion, носейки се на крилете на уникалния вайб наоколо, създавайки на живо музика, чиято енергия успя да обедини присъстващите около основната идея на събитието "Да се чуваме повече!".

Всъщност с това събитие и този пърформънс Absolut даде старт на новата си инициатива за повече толерантност и чуваемост между феновете на различните музикални стилове. Като това беше само началото на една инициатива, чиято цел ще е да спечели повече съмишленици към каузата за пренебрегването на предразсъдъците в музиката.

Проектът на Absolut ще се развива през следващите месеци и ще представя неочаквани музикални срещи, за да чуем и видим на една сцена артисти, чиито фенове обикновено не биха се смесили. Инициативата е вдъхновена от факта, че музиката е най-близо до сърцето на съвременния човек и в музикалните предпочитания предразсъдъците са най-явни.

Кампанията цели да насочи внимание към колаборации на музикални изпълнители от различни жанрове и отправя послание към феновете да бъдат по-толерантни и да се отърсят от предразсъдъците, свързани с любимите им стилове, и хората, които ги харесват или не. Това е поредният проект на Absolut в България, който подкрепя изкуството и предизвиква артисти и фенове да надскочат собствените си граници.

*Житното поле – център на пърформънса, е символ на произхода на водка Absolut.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *