DJ Мартен Роберто: Няма къде да чуеш това, което ще се случи на 31-ви в Чистилището!

Представяме ти още един от артистите, които ще ни изстрелят в извънземна орбита на нашата интергалактическа Нова година – COSMOTEQUE New Year!

0 коментара Сподели:
COSMOTEQUE New Year Мартен

Знаеш, че само след два дни – на 31 декември ти предстои нещо грандиозно. Очаква те нова вселена, нов космос и напълно ново изживяване, защото те каним на интергалактическата ни Нова година – COSMOTEQUE New Year!

Вратите на нашата COSMOTEQUE-а отварят точно в 20:00 часа на 31 декември и няма да затворят поне до 06:00 на 1 януари.

Площадката за изстрелване се намира на адрес „Индустриална“ 7, позната още по-добре като „Чистилището“. За теб сме приготвили тематично преобразени пространства, 17+ артисти, 5 DJ сцени, open air сцена, мултимедийно преживяване и специална кулминация минути преди 00:00 часа, когато всички ще посрещнем заедно Новата космическа година с изненада, която обещава да ни посипе със звезден прах. Билетите за открития космос те очакват в epaygo.bg, но преди това виж разговора ни с някои от артистите, които ще ни изведат в орбита с феноменална музика. След като те срещнахме с невероятната Ирина Денева, продължаваме с момчето, което от години миксира умело софийския нощен живот по-добре от всеки друг. DJ Мартен Роберто ни е подготивл супер сетове за последната нощ от 2023 г. и определено обещава да ни създаде космически вайб, придружен от много танци и страхотна музика. Виж какво ни разказа:

Здравей, Мартен! В какво настроение те заварваме?

Доста добро! Обичам Декември и вече съм доста добре загрял.

Кажи ни коя е най-яката Нова година, която си имал до момента?

За 25 години пускане на музика имам доста спомени. Доста партита също, но имам една любима с моята любима “на завоя” към Витоша.

А най-лудата?

Имаше една доста силна Нова Година преди 20 години в клуб Спартакус. Беше като партито на десетилетието и рязко стана 3-ти Януари. В клуб BLENDER имаме също една паметна Нoва Година с DJ-я на Parov Stellar.

Ти ще си част от нашето грандиозно космическо парти COSMOTEQUE New Year, на 31 декември в „Чистилището“ – какво ще чуят нашите космически пасажери там? Каква музика ще ни изстреля в орбита

Подготвил съм каймака на моя сет, като ще заложа на доста Deep и Funky House селекция. Много нови неща + няколко ексклузивни неиздавани още, мои трака.

Кой за теб е перфектният новогодишен сет или задължителните парчета?

Това е изключително сложен въпрос, без верен отговор. Важното е да знаеш защо си излязъл. Защо си на парти. За мен основната идея е да се забавляваш, да се усмихваш, да се запознаваш с хора и да обменяш позитивна енергия.

Аз смятам за изключително подходящ първи трак за новата година да е D:REAM – Things can only get better.

Защо да дойдат всички в открития Космос и в нашата Go guide вселена? Защо това парти не е за изпускане?

Защото селекцията на DJ-ите е доста сериозна и всички сме се подготвили като за „изстрелване”. Няма къде да чуете това, което ще се случи на 31-ви в Чистилището!

За още от същото – виж Ирина Денева – „Не се срамуваме да се забавляваме и знаем как. COSMOTEQUE New Year!“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *