Ирина Денева – „Не се срамуваме да се забавляваме и знаем как. COSMOTEQUE New Year!“

0 коментара Сподели:

Знаеш, че на 31 декември ти предстои нещо грандиозно. Очаква те нова вселена, нов космос и напълно ново изживяване, защото те каним на интергалактическата ни Нова година – COSMOTEQUE New Year!

Вратите на нашата COSMOTEQUE-а отварят точно в 20:00 часа на 31 декември и няма да затворят поне до 06:00 на 1 януари.

Площадката за изстрелване се намира на адрес „Индустриална“ 7, позната още по-добре като „Чистилището“. За теб сме приготвили тематично преобразени пространства, 17+ артисти, 5 DJ сцени, open air сцена, мултимедийно преживяване и специална кулминация минути преди 00:00 часа, когато всички ще посрещнем заедно Новата космическа година с изненада, която обещава да ни посипе със звезден прах. Билетите за открития космос те очакват в epaygo.bg, но преди това виж разговора ни с някои от артистите, които ще ни изведат в орбита с феноменална музика. Започваме с Ирина Денева –  известна с любимото на всички Shame Party, която ще застане зад DJ пулта, за да ни покаже как можем да забравим къде сме, коя година посрещаме и просто да се забавляваме извънземно много. Виж какво ни каза Ирина броени дни преди да я видим във вихъра ѝ на COSMOTEQUE New Year!

Здравей, Ирина! В какво настроение те заварваме?

Здравей, здравей – вече ми е много празнично! Искам сняг, рокли с гол гръб и хубава музика. Странно е аз да го кажа, защото сред приятелите ми съм известна като Гринч, но е факт.

Кажи ни коя е най-яката Нова година, която си имала до момента?

Oпределено Нова година в Ню Йорк, когато посрещнахме 2020-а и Go Guide преобрази Kиноцентъра и ние взривихме залите с Shame Party.

С приятелите ми се шегуваме, че беше тооолкова феноменално, че след това ни затвориха по къщите да си починем.

А най-лудата?

Тогава беше и най-лудо. Исках да бъда по сандали – жертва на модата, не ме съдете, но горе беше толкова студено, че пусках с палто цяла нощ. Бяхме върху висока платформа, оформена като касетофон и гледах как тълпата не спира да подскача под звуците на Rihanna, Justin Timberlake и Лошите момчета, ха-ха.

Ти ще си част от нашето грандиозно космическо парти COSMOTEQUE New Year, на 31 декември в „Чистилището“ – какво ще чуят нашите космически пасажери там? Каква музика ще ни изстреля в орбита?

Ще чуят песните, които обичат. Shame Party наистина знае как да усети онова, за което хората са дошли, онова, което ще ги кара да крещят и да искат още.

С нас винаги купонът е толкова як, че никой не си тръгва и след като навън вече стане светло.

Спомням си на едно парти едно момче дойде и ми каза: „Моля те, спри да пускаш – искам да си отида да спя, но всяка следваща песен е по-яка от предната“.

Кой за теб е перфектният новогодишен сет или задължителните парчета?

Перфектният новогодишен сет трябва да съдържа щипка глам в стил Dua Lipa, много хитове от началото на 2000-та – Britney, Black Eyed Peas, Pussy Cat Dolls, които да те смажат от танци

и малко Tik Tok на Кеша, за да знаеш как ще изглеждаш на сутринта…

Какво очакваш да е най-впечатляващото на COSMOTEQUE New Year? Какво ти чакаш с нетърпение?

Обожавам онзи момент с броенето, когато сякаш всичко старо остава зад гърба ти и минутата преди 00:00 е пълна с позитивни мисли и усмивки, целувки и бам – пускам на хората A little party never killed nobody и те забравят коя година посрещаме, забравят всякакви мисли за утре и вчера и просто танцуват.

Защо да дойдат всички в открития космос и в нашата Go Guide вселена? Защо това парти не е за изпускане?

Защото ние не се срамуваме да се забавляваме и знаем как да накараме и вас да го направите!

За още от същото – виж Приготви се за вселенско изпращане на 2023 – COSMOTEQUE New Year те очаква

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *