Нова година в Kitchen59 – отпразнувай 2024 с празнично меню и парти

Faire La Fête и посрещни новата обиколка около Слънцето със 7-степенно меню и шампанско на покрива

0 коментара Сподели:

Помисли за новогодишната трапеза, за онова блаженство, което изпитва сетивата и те кара да поемеш на пътешествие през вкусове и аромати.

Повярвай в кулинарните шедьоври, които си заслужават въздишки, снимки и истинско „Наздраве“. Вдигни тост за изминалите моменти, скъпите хора и отпразнувай последните мигове на 2023 в изискана, но забавна компания. Всичко това и много още можеш да откриеш на 31 декември в празничния Kitchen59. Там очакванията надминават реалността, а удоволствието продължава с часове.

Мястото е избрало тематична вечер – Faire La Fête,

с която да благодари за всичко минало и отпразнува новото начало. Време е да ти покажем новогодишното събитие, празничното меню – „1001 нощи в Париж“, и тематичното парти на рууфтоп бара – „Полунощ в Париж“ – вечер, която не искаш да пропускаш.

Faire La Fête ще блести, за да ти даде звезден старт на новата година с една специална нощ. Освен кулинарно пътешествие, Kitchen59 ще ти даде незабравими първи моменти от 2024.

Качи се на rooftop бара, за да си на първи ред – между звездите и фойерверките.

Танцувай там до изгрев слънце – с любим човек, компания, както и с професионалните танцори на място, които ще те пренесат в унес от ритъм и звук.

Не забравяй да се усмихнеш и на фотографа!

За твоето удоволствие на място ще има изискана храна, музика на живо и нотка парижка елегантност. Вечерта започва в 18:30 часа в ресторант Talents, където кулинарното пътешествие е вдъхновено от „1001 нощи в Париж“. Арабските вкусове срещат френското съвършенство, за да ти поднесат 7-степенно меню.

Показваме ти част от нещата, които включва:

Trilogie vertе (ала сарми): с басмати, мароканска лимонeна туршия, чипс от кейл; Un moment de calme: Хумус мус с трохи от кедрови ядки и сотирано телешко, мутабау (разядка от печени чушки и табуле) и мухамара с бадем (печен патладжан с кисело мляко); Кибех с Pernod: крокета от агнешко и булгур с въздух от пастис и зеленчуково рагу с арабски бахарат (смес от подправки); Пистачио баклава: Златна баклава с шамфъстък и сладолед с шампанско.

Вкусът на храната ще изпъкне още повече с вниманието към детайлите в създаването на приказна атмосфера.

Яна от Shenzo ще те накара да настръхнеш с музикално изпълнение на живо, а идилията ще дойде от струните на нейната цигулка и арфа.

Празничното усещане ще се пренесе от ресторанта на покрива,

където в компанията на звездите да отброиш последните минути на годината. В Rooftop59, бара на Kitchen59, ще се почувстваш като в „Полунощ в Париж“ – панорамните гледки на София ще освободят съзнанието и задръжките, така че да отпиеш дълбоки глътки в чест на новата година. Освен welcome drink и селекция с ядки, когато часовникът удари 00:00, в ръката си ще държиш онази чаша, която съдържа хиляди желания под формата на перлени балончета. Пий до дъно и се остави на цели двама талантливи диджеи, които ще накарат тялото ти да вибрира от емоции.

Първите моменти от твоята 2024 г. ще бъдат запечатани от фотограф,

а в специалната програма те очаква и среща с професионалисти, които да те пренесат в сърцето на Париж с традиционни френски танци и изкусително бурлеска шоу.

Е, билетите те чакат тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *