Барби, Кен си пада по дами

Истинските жени всеки ги рекламира, но къде може да ги намериш?

0 коментара Сподели:

Виждаш ли как светът се променя? Котки хващат СПИН, Тръмп стана президент, докато американска анимация предвижда бъдещето, извънземни са кацнали тук, около София, в житни поля… Трудно е в такъв свят всичко да е по калъп.

А помните ли, когато индустрията създаде Барби и Кен? Перфектната двойка – слаба, русокоса мадама и висок, строен младеж с бели зъби и прическа. Да ама в реалния живот Барби не е най-популярната персона и Кен загуби интерес.

Тя е красива и много слаба, но душевно празна. А Кен някой пита ли го какво харесва? Дали си е пожелал за рождения ден мадама с кубици силикон в устата и гърдите и страст към парите?

Стойностните мъже искат дами, а не мадами. Да не мислиш, че на по бира обсъждат на коя жена му е „с най-дългите крака, а гърдите й са …“. Чуждите жени може и да се коментират, но любимите не се оплюват. 

Но Барби предпочита да е в устата на мъжете. За жалост някой трябва да ти го каже – отдавна не си корифей, нито пример за подражание. Кен отдавна спря да търси твой заместител, защото се разочароваше с всеки следващ ден все повече.

Забелязвате ли, че много бързо мъжете изгубиха интерес към плоските жени, защото те не предлагат кой знае какво. Интересът към Барби доста спадна, след като тя си отвори устата. За жалост Инстаграм профилът й е по-посещаван от Лувъра, а постовете й по-коментирани от новия сезон на „Игра на тронове“.

Думата „дама“ в речника означава „интелигентна, представителна и възпитана жена“. А ти, Барби, кое от трите не разбра?

Но колкото и да търсиш, няма магистър на света, който да те научи да си истинска жена. Ще прозвучи като реклама на ретро бира, но за бога къде изчезнаха истинските жени? Ама наистина през 90-те беше друго. Пепи тичаше за бира до капанчето, готвеше, переше и чистеше, не се и оплакваше. Сега се еманципирахме и едни чинии не искаме да измием, камо ли бира да носим на мъжете. За какво, като можем сами да си я изпием.. Обноските и етикетът на поведение не са за всеки, то се вижда.

Барби знае само да се фръцка. Харесва й да не работи, да става по обяд и да обикаля по моловете за парцалки.

Докато Кен мечтае да пее любовни песни, отколкото да слуша чалга миксовете в колата й. Той иска да я носи на ръце, да пият червено вино на дивана в хола и да си лягат сгушени вечер. Кен търси любов…  А връзката е еднопосочен влак, който не побира егото на Барби. Тя знае, че Кен вече изгуби желание да търси дами.

Какво обичат да пият дамите?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *