Двигатели работят, колани – закопчани: COSMOTEQUE New Year след 3, 2, 1…

Приготви се за Новата година на Go Guide – даваме ти пътеводител на всичко, което те очаква в космическата дискотека

0 коментара Сподели:
COSMOTEQUE New Year след 3, 2, 1…

От недрата на планетарната материя, от първите фотони, пропътували милиарди светлинни години, от центъра на Галактиката и от ръба на Вселената; от най-великите научно-фантастични идеи, от най-запомнящите се футуристични предсказания и неочакваните концепции, от утопиите и дистопиите в световната литература – избухва COSMOTEQUE-a! 

COSMOTEQUE New Year by Go Guide – от космос и дискотека,

е не просто събитие, а преживяване, в което звук, светлина, мултимедия и инсталации образуват вселена. Нашата Вселена – там, където човешкото съзнание и космическата материя се събират в общо пространство, за да ти подарят преживяване от едно далечно измерение. Необозримото придобива материя, недосегаемото става реално и невижданото заблестява в нова светлина точно на 31-ви декември! Посрещаме Новата година с идеята, че новото начало е тук и сега, и ние сме тези, които могат да го модифицират точно така, както ни харесва. 

COSMOTEQUE New Year by Go Guide преобразява „Чистилището“,

за да те направи част от единствената интергалактическа мисия, която ще те отведе извън орбита и до пределите на далечни вселени. Нашият космодрум е с адрес улица „Индустриална“ 7, а началният час е 20:00. Ела навреме, защото космосът е необятен и приключения дебнат отвсякъде. 

Go Guide и „Чистилището“ обединяват сили в този проект, в който изследователи сме всички ние, а предметът на научния труд – новите парти хоризонти. Резултатът от съвместната ни работа – изживяване, за което дори извънземните ще ни завидят! Леснодостъпна от центъра на София, локацията е перфектна стартова площадка за най-смелото пътуване, което медията предприема. COSMOTEQUE е зрелищното парти, след което нищо няма да бъде същото. 

Преживяването

За да те пренесем максимално в пределите на далечни светове, преобразяваме цялото пространство на „Чистилището“. От големият двор, през зимната градина, клуб La Maison и двата етажа над него – с извънземните умения на декоратори, аранжори и стилисти цялата локация придобива нов облик, който можеш да наблюдаваш само и единствено на 31-ви декември/1-ви януари. Започваме точно в 20:00 ч. и още входа ще те преведе към пределите на COSMOTEQUE-aта като през портал, в който

всяка малка частица от теб се прегрупира в готовност за парти настроение. 

Ти избираш дали да поемеш към двора – киберпънк света, в който мощни корпорации управляват хора и андроиди, към селенията на Императора – свят на охолие и лукс, в който се къпят само избраните или към зимната градина – зеленият свят, връзка на човешкото съзнание с безкрайния космос. Да не забравяме и мащабната шатра, под чийто купол в двора наблюдаваме звездно мапинг шоу, създадено специално за COSMOTEQUE New Year, което ни превежда през различни светове, планети, звезди и галактики.

Разбира се, можеш да сменяш планети, вселени и светове през цялото време, защото билетът ти дава достъп до всички пространства.

Веднъж в сградата, можеш да „прелиташ“ между различните зали и пространства, преобразени така, че да те обгърнат в космическа енергия. Такива са двете диджей зали на втория етаж и диджей залата на третия етаж, всяка от които декорирана в стила на музиката вътре, но с космически туист. Сайбър графити, червени лазери, candy планети, аркадни игри и огледални пространства, кътове за снимки и chill, когато искаш лека почивка от неспирното пътешествие. Вътре в „Чистилището“ или отвън – бъди сигурен, че това преживяване ще бъде веднъж, завинаги и до края на времето! 

Музиката

Диско, фънк, соул, хаус, хип-хоп, електроника или онези хитове, на които всички обичаме да танцуваме, но никой не иска да си признае (Shame Party ли чухме?). Точно така, на COSMOTEQUE-ата ще има от любимите ти стилове и то по много, защото във всяка зала ще се сменят по няколко от най-ярките диджей имена на столицата, огрявали с присъствието си не една и две парти планети. С тях сме мятали коси, тропали сме с танцови обувки и сме хвърляли… секси погледи върху обектите си на желание отсреща.

Те са своеобразни колоси в столичната сцена и застават точно зад нашите пултове – защото COSMOTEQUE-aта на София е само една! 

Shame Party, Marten, Ihou, ZION, Samm the Mann, Darzy, Feel, Rocky, High School Party, Sokrat, Blathoven, Juliana Lima ще те посрещнат в някоя от залите, за да я изтанцуваш и тази Нова година както ти си знаеш. В cosmic шатрата пък те очаква музика на живо с вдигащите енергийните нива на макс „Живи и здрави“ и Simetria – уникалната симбиоза от инструменти на живо и диджей микс. Всяко от пространствата ще има своя уникална атмосфера и характер, така че се настрой за преоткриване на нови стилове, нови звуци и нови поводи да захвърлиш задръжките и да танцуваш сякаш си господар на собствена мини планета – перлата на безкрайния космос. 

Локацията

Чистилището е жестока локация – вярвай ни, когато го казваме, видели сме не една и две!

Не само, че има открита и закрита част, и двете с достатъчно капацитет, че да не се налага да вдигаш глава нагоре, за да си поемеш въздух, но и е разположена точно толкова далеч от центъра, че да се чувстваш сякаш си на ново място извън София, но и толкова близо, че да не се притесняваш как ще стигнеш/тръгнеш на Нова година. Само подсказваме, че съвсем близо до входа на „Чистилището“ има спирки на градския транспорт – трамвай 3, 4, 18 и тролей номер 9. На място ще има както открито пространство, така и закрито, тоест няма шанс да ти стане прекалено студено и да няма къде да се сгрееш (в случай, че шампанското и танците не помагат). Отваряме врати в 20:00 ч. и дори да не си бил на маса до този момент, ще можеш да вземеш храна на място, защото своеобразния food court на „Чистилището“ със стрийт и фингър фууд ще работи на пълни обороти, за да можеш да си купонясваш сит.

Ами, така де – гладна кокошка хоро не танцува! 

За да ти е удобно и да не се налага да се разкарваш, ако точно си си намерил твоето място с твоята си музика – барове ще има не само на стандартните за „Чистилището“ места, но и вътре в сградата и в непосредствена близост до всяка зала. Ако си бил на поне едно Go парти знаеш, че коктейлите и хубавите напитки са ни особена слабост – няма да те разочароваме и този път. 

Билетите

Можеш да вземеш билет за COSMOTEQUE New Year by Go Guide от платформата на epaygo.bg. Билетът ти дава достъп до абсолютно цялата зона на събитието (включително клуб LaMaison, всички зали, двор и открити пространства), всички активации, всички кътове и ти осигурява достъп до събитието от самото му начало в 20:00 чааак до 06:00 сутринта на 1-ви януари. 

За елитно преживяване на COSMOTEQUE ще има Elit водка, а за парти настроението ще се погрижи Jim Beam bourbon. Вдигнете тост за специалните моменти с просеко Оrochiaro и CAJ. Защото животът е хубав! От продуцента. Eнергията и крилата са от Red Bull. Събитието се осъществява с подкрепата на JTI България.

ARE YOU READY FOR LIFTOFF? 

Приготви се за вселенско изпращане на 2023 – COSMOTEQUE New Year те очаква

Ето една от изненадите на вечерта – Ирина Денева: „Не се срамуваме да се забавляваме и знаем как. COSMOTEQUE New Year!“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *