Един Дядо Коледа не стига – ето къде да откриеш 19-метровия празничен камион

Даваме ти празнична идея, с която да споделиш доброто - Коледното градче на Coca-Cola

0 коментара Сподели:

Кой каза, че Дядо Коледа винаги пътува с шейна?

Ние вярваме в чудесата и винаги оставяме бисквитки и мляко близо до камината. Но освен в специалната нощ между 24 и 25 декември можем да се срещнем с Дядо Коледа и няколко пъти на различни локации преди празничните дни.

Време е да те зарадваме с новината, че иконичният камион на Coca-Cola ще продължи да обикаля на наша територия,

за да пренесе вълшебното настроение от Лапландия в България. Имаш възможност да се докоснеш до магията на празника чрез коледното градче на Coca-Cola

и разнообразни празнични активности – виж какви са те и къде да ги откриеш.

Националната обиколка на яркочервения камион започна от София с повече от 50 професионални танцьори, водени от белобрадия старец, а след това продължи към Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново и Враца.

Ако все още не си посетил коледното градче на Coca-Cola, не е късно да го направиш,

защото в списъка на Дядо Коледа присъства Благоевград, където на 19 декември духът на празника ще се паркира на „Фермерски пазар“. Освен това коледният камион ще мине още веднъж през столицата, като на 20 декември може да бъде открит на бул. „Александър Малинов“ 87, а след това, от 21 до 23 декември, ще се премести на бул. „Витоша“, Пилоните на НДК.

Издаваме ти, че в събота, на 23-ти, те очаква и голяма изненада!

На 24 декември коледният дух потегля към Перник, където ще раздава усмивки между 10:00 и 13:00 ч. на паркинга на магазин Lidl на ул. „Захари Зограф“ № 159 в ритейл парк „Холидей Парк”.

Коледното градче на Coca-Cola разполага с множество забавни активности, които да споделиш с близки и семейство. Още на входа на градчето се провежда специален куиз „Открий твоя вътрешен Дядо Коледа“, с който отговаряш на въпроса Какъв дядо Коледа си?“, а елфите на място определят твоя маршрут и с коя активност да започнеш.

Освен да щракнеш чудната украса и обстановка, можеш и да запазиш спомен от деня в дигиталната коледна елха, отразяваща снимки на посетителите, запечатали специални моменти във вълшебната фотобудка.

Потърси още специалния кът за писане на писма, в който да подготвиш пожелания и мили думи, с които да зарадваш непознат. Намигваме ти да се отбиеш и до играта с памучни снежни топки, защото, ако уцелиш подаръчна кутия, ще спечелиш награда.

Разбира се, на място ще бъде и самият Дядо Коледа, с когото можеш да се срещнеш и снимаш.

Работилницата на белобрадия старец пък е нашият личен фаворит, защото в нея всеки може да направи и закупи картичка или играчка за сума по свой избор, която да бъде дарена изцяло в полза на Сдружение „Операция: Плюшено мече“.

Емблематичното камионче на Coca-Cola определено носи духа и емоцията на празника.

Вдъхнови се от коледното настроение, прекарай деня незабравимо с активностите в коледното градче на Coca-Cola и направи жестове на добро.

Защото един Дядо Коледа не стига!

Коледни базари и събития 2023 г., които не пропускаме за нищо на света!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *