Пет PS4 класики, подходящи за игра с гаджето

Кои са най-интересните игри за двойки на всички времена

0 коментара Сподели:

Клишето за плейстешъна е, че играеш сам или разцъкваш с приятели, но нищо не е по-забавно от това да премериш сили с половинката си. Все пак двойките, които играят заедно, остава заедно. Игрите обаче са преди всичко чиста проба забавление, особено ако добавиш малко храна, която е в удобна опаковка, може да ядеш без да гледаш и не цапа ръцете. Например

Pringles, които в момента осигуряват вкусното протичане на играта и раздават над 1000 награди за Playstation 4, сред които и ваучер за PlayStation Store и PlayLink Game Pack.

Какво трябва да направиш? Само участвай в играта им.

Until Dawn

Until Dawn e интерактивна приключенска игра с елементи на драма и хорър, в която всеки от играчите управлява действията на някой от героите, а според изборите и решенията му се получава Ефектът на пеперудата и финалите (буквално) са стотици. Историята е класическо начало на тийнслашър – шестима младежи отиват на ваканция в планината, но нещо или някой почва да ги дебне и погубва един по един. Естествено, има интриги и неочаквани обрати, а след едно ниво играта те държи на ръба на дивана. Допълнителна емоция носят яките филмчета и самите герои, иначе предадени на екран от известни актьори като Хейдън Пенетиър и Рами Малек. Най-забавно с гаджето се играе, като си поделите героите и си подавате контролера, за да ги управлявате, а това, че заедно се опитвате да оцелеете през тази нощ, ви сплотява истински.

Knowledge is Power

Случвало ли ви се е да гледате „Стани богат“ и да крещите към екрана правилния отговор?

Значи тази игра е за вас.

Това, разбира се, е куиз шоу от следващо ниво – въпросите се задават на екрана, а всеки от играчите маркира правилния отговор на телефона си благодарение на допълнително приложение. Категориите са всевъзможни, като всеки от играчите има право на глас при избора им. С напредване на играта има опции в стил „прецакай другарче“, с които затрудняваш опонента си, като му заскрежаваш екрана например. Всичко се случва толкова бързо и с безумни анимации стил 70-арско тв шоу, че дори да губиш, емоциите са пълни. Освен това като при всяка тривия игра винаги научаваш нещо. 

Спомняш ли си тези ретро игри?

Hidden Agenda

Ако с гаджето си сте мечтали някога да бъдете двойка детективи като по американските филми, това е вашият шанс.

Hidden Agenda е екшън-приключенска игра, в която се пренасяш вътре в полицейския трилър – играчите контролират детектива Беки Марни и прокурора Фелисити Грейвс, които разследват случая със серийния убиец, наричан Трапера. Решенията, които трябва бързо да вземеш в играта, определят кой герой ще живее и кой ще умре. Отново се играе на екрана, като решенията се гласуват през телефон, а преживяването е толкова наситено с емоции, че играта обра всички възможни награди в категория Family/Social веднага след излизането си.

Resident Evil: Revelations 2

Нищо не е по-забавно от това да гърмиш по зомбита с любимия човек, така че кооп режимът на този епизод на епичната епичност Resident Evil е перфектното място за целта. Историята сама по себе си е злокобен сериал от четири епизода, всеки от които завършва с шокиращ обрат. В тази серия на сървайвъл сагата се завръща любимата на феновете Клер Редфийлд, която с помощта на Мойра Бъртън трябва да оцелее в изоставен затвор на далечен остров, а бягството изглежда невъзможно. Играта най-забавно се разцъква на сплитскрийн с двата персонажа, защото можеш да се възползваш на макс от специфичните им умения. Играта толкова увлича, че в един момент се влиза тотално във филма и се почва да се крещят команди към половинката, сякаш битката наистина е на живот и смърт.

Припомняме ти още няколко кооперативни игри, които можеш да споделиш с половинката си

Mortal Kombat

Бащата и майката на игрите за бой, подходящи за момченца и момиченца. През годините Mortal Kombat е еволюирала точно в тази посока – неслучайно половината от персонажите вътре са мацки. Китана, Джейд, Милина, Шийва, Скарлет – списъкът със силни жени в Mortal Kombat е безкраен, като вече е допълнен с дъщерите на най-първите герои: Жаки на Джакс и Каси Кейдж. Последната е родена със суперсили, защото е дете на Джони Кейдж и абсолютната царица на мортъла Соня Блейд. Мани, сапунката е пълна. Иначе Mortal Kombat е чудесен начин за изпускане на пара във връзката, без да се стига до вербално насилие. Когато преминете първоначалния етап с блъскането напосоки по клавишите, играта даже се превръща в красива интелектуална битка. Нещо като шах, само че с хвърчащи на екрана карантии.

Споделяме с теб и 10 настолни игри, когато навън завали

За необикновения музей на игрите в Берлин, Order 1886, Life is strange и Resident evil

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *