Качи се на совалката, Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year

Гравитацията е мираж, летим към ново измерение

0 коментара Сподели:
COSMOTEQUE New Year

3… 2… 1… Хюстън, започваме обратно броене!

Познаваш ни с интересните ивенти на родна територия, познаваш ни с разнообразните Go Guide маршрути, познаваш ни с паметната „Нова година в Ню Йорк“ в киноцентър „Бояна“. Е, време е да забравиш всичко, което познаваш, защото предстои нещо голямо! Нещо, което не си изпитвал досега в земна парти орбита. Сложи скафандъра и задай дестинация необятния Космос, защото Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year!

Взeмаме те на борда на най-специалната интергалактическа мисия и точно на 31 декември от 20:00 часа отваряме за теб вратите на “Чистилището“,

за да изпиташ това, което Нийл Армстронг е усетил, стъпвайки за пръв път на Луната. Астронавте, време е да ти разкажем за едно извънземно преживяване.

COSMOTEQUE New Year

Нова Година, ново Аз в нов Космос. 

Обещанията се случват, желанията са възможни, защото твоята 2024 г. ще започне с магична музика, извънземни коктейли и вселенски хора. Приготви се за 8 тематично преобразени пространства – в четирите зали, шатрата, откритото пространство и фоайета на нашата COSMOTEQUE те очаква пътуване, което ще те отведе до киберпънк космически град, утопична зелена реалност, покоите на Императора, Паралелна вселена и напълно Нова галактика – орбитата ти на движение ще е отвъд време-пространството.

От Земята ще те отлепи ритъмът на 17+ артисти на 5 DJ сцени, Open Air сцена и още – музиката, която ще чуеш, ще ти подари вселенски вакуум на безвремие и абсолютен галактически кеф. Осигурили сме междупланетно пространство в “Чистилището” на ул. „Индустриална“ 7, което ще преобразим с мултимедийно преживяване –

визуализации, декорации, мултимедия, визуални ефекти, пърформъри, акробати и какво ли още не.

COSMOTEQUE New Year

Кулминацията на вечерта – преди 00:00 ч. всички ще посрещнем заедно Новата космическа година с изненада, която обещава да ни посипе със звезден прах. Приготви се за вселенско отброяване на последните минути от 2023 г.

Очакваме те на най-якото парти, на което и извънземните ще ни дойдат на гости. Билети? Coming Soon!

Новата литературна вълна в научната фантастика

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *